Η άφιξη του Falconeri online καταστήματος στην Ελλάδα είναι γεγονός! Επιτέλους, οι λάτρεις του κασμίρ και των premium φυσικών νημάτων μπορούμε πλέον να αποκτήσουμε τα αγαπημένα τους προϊόντα από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρισκόμαστε! Τώρα, θα περνάμε ατέλειωτες ώρες στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα προσπαθώντας να αποφασίσουμε ποιο item θα πρωτο-βάλουμε στο καλάθι μας!

Tο falconeri eshop χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστικό σχεδιασμό, απόλυτα λειτουργικό και φιλικό στο χρήστη περιβάλλον, ασφάλεια – κριτήρια που καθιστούν το online shopping μία χρηστική και απολαυστική εμπειρία.

Περιηγηθείτε στο gr.falconeri.com και ανακαλύψτε τις ιδιαίτερες συλλογές – Γυναικείες και Ανδρικές – του ιταλικού knitwear brand με βάση τα εκπληκτικής ποιότητας φυσικά νήματα, επεξεργασμένα με απόλυτη δεξιότητα και κομψότητα.

Το ξέρατε ότι το Falconeri αποτελεί ένα από τα 5 brand που εισάγει στην ελληνική αγορά ο όμιλος CALIN GROUPCalzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis; Μέρος του Calzedonia Group από το 2009, το brand διαθέτει σήμερα 122 καταστήματα – 3 στην Ελλάδα – και 21 οnline stores.