Η αγαπημένη σε όλους, Black Friday, έρχεται και το καλοκαίρι στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Από την Πέμπτη 3 Ιουνίου ως και την Τετάρτη 9 Ιουνίου, οι μεγαλύτερες προσφορές του καλοκαιριού σε αγαπημένα designer brands, σας περιμένουν στον ανοιχτό χώρο του εκπτωτικού χωριού.

Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε και αυτό το καλοκαίρι και ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές στα συνεργαζόμενα designer brands του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen!

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, η υγεία & ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων είναι η προτεραιότητά μας. Στόχος μας είναι να βεβαιωθούμε ότι θα έχετε μία ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία shopping σε εμάς. Γι’ αυτό, έχουμε λάβει την πιστοποίηση της Bureau Veritas ‘SafeGuard Covid-19’. Η Bureau Veritas είναι παγκόσμιος ηγέτης στον έλεγχο και την επιθεώρηση και εστιάζει στο να τηρούνται οι σωστές διαδικασίες. Στο εκπτωτικό χωριό, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού Covid-19.

Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τις αγορές μας με ασφάλεια στον ανοιχτό χώρο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen και ταυτόχρονα να κάνουμε και ένα νόστιμο διάλειμμα σε ένα από τα εστιατόρια & καφέ του.

Μην ξεχνάτε : Το εκπτωτικό χωριό είναι ανοιχτό και τις Κυριακές από τις 10:00 έως τις 21:00 και στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.