Δεν έχει σημασία αν στην καθημερινότητά σου είσαι αθλητικός τύπος. Η δουλεία στο γραφείο προϋποθέτει τα ανάλογα ρούχα, που αποτελούν “πονοκέφαλο” για μια μεγάλη μερίδα γυναικών. Κοστούμια, πουκάμισα και κλασικά μπλέιζερ κυριαρχούν στα πιο αυστηρά εργασιακά περιβάλλοντα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο για κάθε εργαζόμενη γυναίκα να ενημερώνεται για τις νέες συλλογές στην αγορά που θα τις εξασφαλίσουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες τις ελεύθερες ώρες σου να συνδυάσεις τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με την άνεση και την άθληση;

Μια συλλογή που συνδυάζει την άθληση με τον ελεύθερο χρόνο

Η Oysho παρουσίασε γι’ αυτό το χειμώνα μια τεχνική κολεξιόν. Εμπνέεται από την άθληση και την ιδέα του ελεύθερου χρόνου. Σχεδιασμένη για καθημερινή άνεση, η Working Leisure αποτελείται από καινοτόμα σχέδια και ευέλικτα κομμάτια.

Τι θα βρεις στη νέα συλλογή

Θα βρεις κλασικά μπλέιζερ, πουκάμισα από ποπλίνα και φουσκωτά γιλέκα. Η Oysho προτείνει να τα συνδυάσεις με κολάν -μέχρι τον αστράγαλο ή και ποδηλατικά- και φαρδιά παντελόνια με τη χαρακτηριστική μέση από σιλικόνη που παρέχει στήριξη και σμιλεύει το σώμα χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις.

Η κολεξιόν ξεχωρίζει χάρη στο αναπνεύσιμο, υψηλής ανθεκτικότητας ύφασμά της, με ευκολοσιδέρωτα κομμάτια και προστασία UPF+40. Η παλέτα περιλαμβάνει κλασικά χρώματα όπως μαύρο, εκρού, μπεζ και πράσινο.

Διαβάστε επίσης:

6 sneakers που θα σε πάνε… παντού φέτος το χειμώνα!