Ποιος είπε ότι το φωσφοριζέ χρώμα στα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι για να το φοράμε μόνο το Καλοκαίρι; Ε, λοιπόν, όποιος το είπε κάνει λάθος. Γιατί φέτος τον Χειμώνα, φοράμε φωσφοριζέ σε όλες του τις αποχρώσεις, σε μπουφάν, πλεκτά, αξεσουάρ, γυαλιά, μέχρι και παπούτσια. 

Για να μην χάσουμε την νέα τάση, θα βρούμε τα πιο cool φωσφοριζέ items στην νέα συλλογή του Bershka, Lenticular. 

Το φωσφοριζέ έχει μετατραπεί σε ένα από τα χρώματα της μόδας αυτή τη σεζόν ξεπερνώντας την ιδέα ότι μόνο το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή του. Η κολεξιόν Bershka είναι γεμάτη με ενδύματα σε διάφορα φωσφοριζέ χρώματα από πουλόβερ tricot έως αξεσουάρ. Στην σειρά ενδυμάτων Lenticular, χρωματική βάση είναι τα φωσφοριζέ και τα ενδύματα σε αθλητικό στυλ.

Εάν «φοβόμαστε» να το δοκιμάσουμε, μπορούμε να δοκιμάσουμε ένα total black outfit ή ένα με ουδέτερες αποχρώσεις και να το συνδυάσουμε με ένα φλουό item. Εναλλακτικά, θα είναι πολύ cool να φορέσουμε πολλά φωσφοριζέ items στο ίδιο λουκ.

Τι βρήκαμε στην νέα ανατρεπτική συλλογή του Bershka, Lenticular;

Αναπαράγεται το εφέ του αμφίκυρτου (με οθόνες 3D) στο ύφασμα ενός φουσκωτού τζάκετ σε διάφορες χρωματικές εκδοχές, δημιουργώντας μία αίσθηση κίνησης ανάλογα με τον τρόπο που κοιτάς το ένδυμα από διαφορετικές γωνίες ή εν κίνηση. Αυτό δημιουργεί μία οπτική ψευδαίσθηση και το τζάκετ έχει το εφέ ότι αλλάζει το χρώμα.

Επίσης, τα φουσκωτά τζάκετ σε πορτοκαλί και πράσινο χρώμα, είναι σε εκδοχή oversize. Tο καλύτερο; Τα συγκεκριμένα μπουφάν (που είναι τόσο μόδα φέτος)  μετατρέπονται και σε γιλέκο: Δύο ενδύματα σε ένα!

Το 3D effect είναι ακόμη πιο εμφανές και έντονο in person.

φωσφοριζέ

Τα μανίκια είναι αποσπώμενα. Έχετε έτσι και μπουφάν αλλά και γιλέκο.

Το τζάκετ σε ροζ χρώμα, είναι κοντό, μία από τις πιο cool γραμμές αυτού του χειμώνα.

φωσφοριζέ

Μην διστάσεις να τα φορέσεις ακόμη και εάν έχουμε Χειμώνα – Είναι τόσο stylish!

Βρες τα όλα στο Bershka.com