Θα περίμενε κανείς ότι στο κόκκινο χαλί της λαμπερής πρεμιέρας του νέου blockbuster της Marvel, ‘The Eternals’, στην Ρώμη, θα βλέπαμε προσεγμένες εμφανίσεις που θα συζητούσαμε για την φινέτσα τους.

Ωστόσο, η Angelina Jolie, η οποία υποδύεται την ηρωίδα ‘Thena’ στην ταινία, έκλεψε τις εντυπώσεις και με την κομψή Atelier Versace τουαλέτα της αλλά κυρίως με τα… πολύ κακά hair extensions της. Τα φυσικά μαλλιά της Angelina με ίσιο κόψιμο στο τελείωμα έκαναν «μπαμ» πάνω από μία σειρά τρέσες που έφταναν μέχρι την μέση της. Δεν υπήρχε «σβήσιμο» που να κάνει τα extenions να χάνονται ανάμεσα στα φυσικά μαλλιά της Jolie. Ούτε καν η απόχρωση του καστανού δεν ήταν η ίδια.

Είναι να απορεί κανείς, πως γίνεται ο hairdresser της και η ομάδα της να την άφησαν να περπατήσει έτσι στο κόκκινο χαλί; Πρόκειται για ένα λάθος που δεν θα κάναμε ούτε εμείς, οι «κοινοί θνητοί». Σε μία εμφάνιση που θα ήταν από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, τα μαλλιά παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο που πραγματικά χάλασαν όλη την εικόνα του look.

Ωστόσο, το φόρεμα και η ενέργειά της την έκαναν να λάμπει.

Angelina Jolie in Versace dress at Rome Film Fest 2021. Eternals Red Carpet. Rome (Italy), October 24th, 2021 (Photo by Marilla Sicilia/Archivio Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Όσο δεν φαίνεται το κακό της χτένισμα, η εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή. 

ROME, ITALY – OCTOBER 24: Angelina Jolie attends the red carpet of the movie “Eternals” during the 16th Rome Film Fest 2021 on October 24, 2021 in Rome, Italy. (Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage)