Ποιος είπε ότι εκπτώσεις έχουμε μόνο κάθε καλοκαίρι και χειμώνα; Στo εκπτωτικό χωριό McArthurGlen τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς μας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις μεγαλύτερες προσφορές του Φθινοπώρου, έως την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, με έως -80% στις αρχικές τιμές των αγαπημένων μας designer brands! Ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε την φθινοπωρινή και χειμερινή μας γκαρνταρόμπα!

Fashion Shopping Days: Φθινοπωρινές προσφορές έως και -80% στο εκπτωτικό χωριό ΜcArthurGlen από 12 έως 18 Οκτωβρίου

Απολαύστε μία υπέροχη ημέρα στον υπαίθριο χώρο του εκπτωτικού χωριού όπου μπορείτε να απολαύσετε τις έξυπνες αγορές σας με ασφάλεια. Στο εκπτωτικό χωριό τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας για την υγεία του προσωπικού και των επισκεπτών.

Οι βόλτες στον κόσμο του στυλ δεν σταματούν ούτε τις Κυριακές: Το εκπτωτικό χωριό είναι ανοιχτό κάθε Κυριακή έως 1η Νοεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 και σας περιμένει με δωρεάν διελεύσεις στην Αττική Οδό κάθε αγορά 30€ στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Μην ξεχάσετε να συνδυάσετε τη βόλτα σας για shopping με στιγμές χαλάρωσης για όλη την οικογένεια στα εστιατόρια και τα καφέ του εκπτωτικού χωριού.

φθινοπωρινές εκπτώσεις McArthurGlen

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr το facebook.com/McArthurGlenAthens και το  instagram.com/mcarthurglenathens.