Τα ρούχα σε nude αποχρώσεις αποτελούν μια τάση των τελευταίων χρόνων που έχουν αγαπήσει εκατομμύρια γυναίκες. Ιδιαίτερα τα βασικά κομμάτια, όπως οι μπλούζες, τα παντελόνια ή ένα χειμερινό πανωφόρι βρίσκουν σταθερά θέση στη ντουλάπα μας κάθε σεζόν. Αυτό είναι λογικό, καθώς τα ενδύματα που παραπέμπουν στο χρώμα του δέρματος έχουν κάτι που μας κερδίζει! Εκτός από τις κλασικές γόβες ή κάποιο σακάκι όμως, φέτος το καλοκαίρι μπορούμε να πειραματιστούμε και με nude φορέματα. Σίγουρα θα φέρουν κάτι ξεχωριστό στις καθημερινές μας εμφανίσεις!

Γιατί να επιλέξεις ένα nube φόρεμα

Μια γρήγορη ματιά θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι τα nude φορέματα ταυτίζονται με τη φινέτσα και το εκλεπτυσμένο στυλ. Παράλληλα, είναι ιδανικά για όλες τις γυναίκες που αγαπούν να αναδεικνύουν το σώμα και τις καμπύλες τους. Τα ρούχα που είναι εμπνευσμένα από την παλέτα των χρωμάτων του δέρματος, αναδεικνύουν τη μεσογειακή ομορφιά και το καλοκαιρινό μαύρισμα, προσθέτοντας μια αίσθηση πολυτέλειας που πηγάζει από την απλότητα.

Η πιο «bold» εκδοχή του εαυτού μας

Με το σωστό συνδυασμό μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ιδανικά τις πρωινές ώρες για το γραφείο ή ένα καφέ αλλά και για πιο βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. Πολύ ωραίες προτάσεις θα βρεις για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 στη νέα συλλογή της NUDE fashion culture. 

Πίσω από την εικόνα του brand βρίσκεται η Έλενα Ιωαννίδου, η οποία με τη βοήθεια ταλαντούχων δημιουργών κατάφερε να υλοποιήσει αυτό που ονειρευόταν καιρό. Έχοντας εργαστεί για μερικά από τα μεγαλύτερα fashion labels του χώρου (MCM, Levis, Lee, Wrangler, American Vintage, Alviero Martini 1A Classe κ.α.) ένιωσε πως θέλησε να δημιουργήσει μια κοινότητα με κοινό παρονομαστή το πως κάθε γυναίκα αισθάνεται, σκέφτεται, πράττει και γενικότερα εκφράζει τον εαυτό της στην πιο «bold» εκδοχή του, μέσα από τα ρούχα. Τα ρούχα είναι σχεδιασμένα να εφαρμόζουν σαν δεύτερο δέρμα. Ορίζουν τις καμπύλες και αναδεικνύουν κάθε σιλουέτα. Κάνουν τη γυναίκα που τα φοράει να νιώθει… NUDE, όπως ακριβώς τη στιγμή που αισθάνεται τη μεγαλύτερή αυτοπεποίθηση με το σώμα της!

 

Η NUDE fashion culture φέτος μεγαλώνει τη συλλογή της προσθέτοντας αγαπημένα labels από εταιρείες του εξωτερικού. Για πρώτη φορά συναντάμε και χρώμα ως συμπληρωματικό στοιχείο ωστόσο και όχι ως πρωταγωνιστή.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ή στα social media της εταιρείας

INSTAGRAM

FACEBOOK

Διαβάστε επίσης: Το λιλά είναι το χρώμα του φετινού Καλοκαιριού