Το Girl’s Secret είναι μια ταινία μικρού μήκους, δια χειρός Rebecca Zlotowski, η οποία σε 2′ καταφέρνει να σε τυλίξει σε μια ατμόσφαιρα urban χλιδής, αισθησιασμού και… girl power. Με τη Sigrid Bouaziz στο ρόλο μιας “Βασίλισσας της Γαλλίας”, η σύντομη αυτή εμπειρία σου αφήνει μια έντονη, γλυκιά γεύση από την ουσία της νέας συλλογής της Fendi.

Fendi 3

Με ένα ταυτόχρονα σύγχρονο και retro ύφος (μη ρωτήσεις πώς) η Βασίλισσά μας ετοιμάζεται να περιπλανηθεί με την παρέα της στο γεμάτο εκπλήξεις Παρίσι. Από τα ιδιαίτερά δωμάτιά της, στην Place des Victoires στους τους δρόμους του Παρισιού (γεμάτους κέφι και πειρασμούς), η εκλεπτυσμένη παρέα φτάνει σε μια αίθουσα bowling φωτισμένη από neon και γεμάτη από τραπέζια μπιλιάρδου. Όταν φτάνει το πρωί η παρέα τρέχει να προλάβει τα τελευταία ίχνη μιας αιώνιας, σκανδαλιστικής βραδιάς.

Fendi (2)

Τα συναισθήματα κρύβονται πίσω από υπερμεγέθη τετράγωνα γυαλιά, θηλυκά και ταυτόχρονα έντονα, σχεδόν αυστηρά. Γι’αυτό άλλωστε και η Fendi έπαιξε με τις λέξεις, δίνοντας στη συλλογή το όνομα Can Eye. Παστέλ και ζωηρά χρώματα, τρουκς που θυμίζουν ζαχαρωτά, μεταλλικές λεπτομέρειες, δαντελωτά τελειώματα, μοναδικές αντιθέσεις… Οι ηρωίδες μας “κρύβονται” σχεδόν πίσω από τα παιχνιδιάρικα γυαλιά που συνδυάζουν κατάλληλα με ρούχα και αξεσουάρ σε ανάλογους τόνους.

Fendi (1)

Η συλλογή Can Eye, που πρωταγωνιστεί στο φιλμ μικρού μήκους μαζί με τη Sigrid, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα αυτή τη στιγμή, ικανή να προστατέψει τα μάτια σου και να σου δώσει το μοναδικό αέρα μυστηρίου και πειρασμού μιας σύγχρονης, καλλιεργημένης πια, Μαρίας Αντουανέτας.