Η BIKINI AFFAIR παράγει ενδύματα σχεδιασμένα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, ενώ συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρείες στον κλάδο, έτσι ώστε να αποκτήσουν ένα μοναδικό προϊόν με διαχρονική αισθητική αξία ενώ παράλληλα ταιριάζει με την τελευταία λέξη της μόδας.

Capture

Τα μπικίνι είναι σχεδιασμένα και ραμμένα στο χέρι δίνοντας προσοχή στους διαφορετικούς σωματότυπους των γυναικών.  Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υφάσματα αλλά και έξυπνες περικοπές, το γυναικείο σώμα υποστηρίζεται και ενισχύεται όμορφα. Όλα τα προϊόντα BIKINI AFFAIR είναι επενδεδυμένα με μικροΐνες.

Capture

Η προσοχή επικεντρώνεται στην εξασφάλιση της βέλτιστης προσαρμογής και αυτό επιτυγχάνεται με την απόκτηση των καλύτερων υλικών στην αγορά. Οσες αγαπούν το BIKINI AFFAIR είναι πάντα χαριτωμένες, κομψές και ξεχωριστές, σίγουρες για την ποιότητα αυτού που φορούν.

Capture

Κάθε γυναίκα είναι όμορφη και μοναδική σε κάθε στιγμή της ζωής της και ελπίζουμε ότι στο BIKINI AFFAIR θα βρείτε αυτό που θέλετε, αυτό που θα σας εκπλήξει με ευχαρίστηση, αυτό που θα διευρύνει το χαμόγελό σας σε στιγμές ξεκούρασης.

Τo Bikini Affair συμμετέχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25-28 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς