Τα τελευταία χρόνια τα streetwear ρούχα έχουν ενσωματωθεί από τα brands δημιουργώντας μια εξελιγμένη εικόνα του. Το streetwear υπάρχει εδώ και 40 χρόνια και συνδέεται άμεσα με ένα συγκεκριμένο mindset και με την μουσική της εποχής. Όλες οι τάσεις και το pop culture επηρεάζουν την βιομηχανία της μόδας καθημερινά και έτσι υπάρχει μια σχέση που δημιουργεί νέα και εξελιγμένα κομμάτια στο streetwear.

Η Pull&Bear και το Primavera Sound αποκαλύπτουν την κολεξιόν που δημιουργήθηκε μεταξύ της μάρκας μόδας και του φημισμένου φεστιβάλ από τον εικονογράφο Jack Sachs.

Η κολεξιόν περιορισμένης έκδοσης, η οποία δημιουργήθηκε με αφορμή το φεστιβάλ, συνδυάζει μουσική, μόδα και δημιουργικότητα. Τα ενδύματα διαθέτουν τις εμβληματικές εικονογραφήσεις του Sachs, συνοδευόμενες από το λογότυπο της συνεργασίας Primavera Sound Pull&Bear και, σε ορισμένα κομμάτια, το διασκεδαστικό claim “Jack Sachs coloring el Primavera”. Η κολεξιόν γεφυρώνει τον κόσμο της τέχνης, του σχεδιασμού και της μουσικής.

Τα ενδύματα, τα οποία είναι unisex στην πλειονότητά τους, έχουν ως πρωταγωνιστή το επίσημο λογότυπο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη συνεργασία Primavera Sound Pull&Bear, το οποίο συμβολίζει τον χώρο που έχουν δημιουργήσει οι δύο μάρκες: ένα σημείο συνάντησης για τη μουσική, τη δημιουργικότητα και το streetwear.

Στην κολεξιόν βρίσκουμε μπλούζες μακρυμάνικες και κοντομάνικες, καθώς και twin sets με φούτερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και hoodies με βερμούδες τύπου cargo. Στην χρωματική παλέτα κυριαρχούν οι ροζ, μπλε και πράσινες αποχρώσεις τόσο στα ενδύματα όσο και στα graphic τυπώματα σε αντίθεση, συνδυάζοντας βάσεις σε εκρού και σκούρο μπλε. Η κολεξιόν περιορισμένης έκδοσης ξεχωρίζει χάρη στα δημιουργικά graphic τυπώματα και στα έντονα χρώματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.