Θυμάστε γύρω στα 90s που ήταν πολύ τάση να φοράμε τζιν που αποτελούνταν από διαφορετικά κομμάτια; Το κάθε κομμάτι ήταν διαφορετικής απόχρωσης denim. Η μόδα αυτή ήταν παντού και όσοι την είχαν δοκιμάσει ήταν ανάμεσα στα πιο cool άτομα. Σήμερα, η Bershka επαναφέρει το trend αυτό με την συλλογή Hack Denim, η οποία είναι και συλλεκτική. 

Hack Denim: Η πιο ιδιαίτερη συλλογή ζωντανεύει

Το κάθε item είναι χειροποίητα φτιαγμένο, γεγονός που το κάνει μοναδικό στον κόσμο. H συλλογή έχει σχεδιαστεί και φτιαχτεί εξ ολοκλήρου στην Ισπανία και έχουν δημιουργηθεί μόνο 150 μοναδικά ρούχα. Μάλιστα, η μοναδική συλλογή για αυτόν τον λόγο θα είναι και διαθέσιμη αποκλειστικά online.

H παραγωγή του Hack Denim είναι από μόνη της εξαιρετικά ιδιαίτερη. Είναι απλή αλλά ταυτόχρονα αποτελεί πρόκληση. Αφού τα τζιν ξεράβωνται, τότε πηγαίνουν στον τομέα όπου κόβονται  και συνενώνονται μεταξύ τους.

hack denim

Τότε είναι που ζωντανεύουν τα υπέροχα μοτίβα. Ύστερα, δημιουργούνται τα πατρόν για το κάθε ρούχο αναλόγως τι θα γίνει: θα είναι παντελόνι; θα είναι τζάκετ; θα είναι τσάντα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι wow.

hack denim

Τέλος, το κάθε ξεχωριστό item περιμένει την νέα του ζωή σε όποιον το επιλέξει. Εάν θέλετε να είστε ανάμεσά τους, βιαστείτε να βρείτε την συλλογή στο bershka.com πριν εξαντληθεί. Μην ξεχνάτε, υπάρχουν μόνο 150 items!

hack denim