Οι σαγιονάρες αποτελούν το απόλυτο υπόδημα του καλοκαιριού. Όταν όμως αναφερόμαστε στις σαγιονάρες, εννοούμε εδώ και πολλά χρόνια τις συλλογές της Havaianas. Τα κομψά σχέδια, τα διαφορετικά μοτίβα και η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων έχουν μετατρέψει τις εν λόγω σαγιονάρες σε αγαπημένη επιλογή παγκοσμίως. Φέτος μάλιστα θα έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τις σαγιονάρες μας με ένα ακόμα πάθος, τις σειρές του Netflix!

Μια ξεχωριστή συλλογή με δυναμικές γυναίκες

Αυτή την άνοιξη η Havaianas παρουσιάζει μια νέα παγκόσμια καμπάνια εστιάζοντας στη γυναικεία ενδυνάμωση. Έχει ως πηγή έμπνευσης γυναίκες που πρωταγωνιστούν σε εμβληματικούς τίτλους του Netflix. Το κάθε μοντέλο θα περιλαμβάνει επίσης μια χαρακτηριστική φράση που έχει ειπωθεί από τον εκάστοτε χαρακτήρα σε μια καθοριστική στιγμή της πορείας του μέσα στην σειρά. Η νέα συλλογή θα αποτελείται από τέσσερα μοντέλα, όπου το καθένα θα παρουσιάζει έναν από τους εξής χαρακτήρες:

-Eleven από το Stranger Things

-Ναϊρόμπι από το La Casa De Papel

 

 

-Maeve από το Sex Education

-Yennefer από το The Witcher

Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου θα παρουσιαστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Havaianas και το βίντεο της καμπάνιας. Θα μάθουμε την ιστορία τεσσάρων πραγματικών γυναικών, που ταυτίζονται με τους συγκεκριμένους χαρακτήρες.

Η ιδέα γύρω από αυτή τη καμπάνια είναι να αναδειχθεί πως ενώ όλοι ακολουθούμε διαφορετικές διαδρομές, ταυτόχρονα έχουμε και πολλά κοινά στοιχεία. Η ιστορία κάθε ατόμου μπορεί να βοηθήσει άλλες γυναίκες να αισθανθούν πιο ασφαλείς, ώστε να μπορέσουν να μοιραστούν και τη δική τους ιστορία.

Η νέα συλλογή Havaianas θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και στην Ευρώπη. Τα νούμερα θα κυμαίνονται από 33/34 έως και 41/42 και τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και διαδικτυακά.