Μερικοί από εμάς ξέραμε εδώ και χρόνια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς είναι από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της Ελλάδας, με μεγάλες δουλειές στο ενεργητικό της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι περισσότεροι όμως την έμαθαν πριν 2 χρόνια, οπότε και μας συστήθηκε ως κριτής στο Greece’s Next Top Model. Φέτος, πρωταγωνιστεί σε περισσότερες καμπάνιες από ποτέ, έχει πλέον την δική της πετυχημένη εκπομπή στον Alpha TV, την ακολουθούν 500.000 χρήστες στο instagram, έχει μία από τις πιο συζητημένες σχέσεις της ελληνικής showbiz και όλοι μιλούν για το πόσο ταλαντούχα είναι. Μπορούμε να πούμε ότι σίγουρα φέτος, είναι η χρονιά της!

Άλλη μία από τις επιτυχίες της Ηλιάνας, είναι ότι την εμπιστεύεται για τις καμπάνιες του το αγαπημένο μας brand υποδημάτων. Για ακόμη μία χρονιά, η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική καμπάνια της καταξιωμένης ελληνικής εταιρίας υποδημάτων TSAKIRIS MALLAS, υπό τη μοναδική σκηνοθετική οπτική του Κωνσταντίνου Ρήγου. Επίσης, πόσο ωραία δείχνουν στο πόδι της τα νέα κομμάτια TSAKIRIS MALLAS; Τα έχουμε βάλει όλα… «στο μάτι».

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια TSAKIRIS MALLAS

 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μέσα σε ένα περιβάλλον με vintage αισθητική που αποπνέει το διαχρονικό στυλ των επιλογών της, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας θυμάται, παίζει, προκαλεί όπως η ίδια επιθυμεί, καθρεφτίζοντας απόλυτα τη γυναίκα «του σήμερα».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στο σκηνικό της τηλεοπτικής καμπάνιας, η μεσοτοιχία που χωρίζει τα δύο δωμάτια συμβολίζει δύο πτυχές κάθε γυναίκας σε μία σειρά από δράσεις και κινήσεις που έρχονται σε αντιπαράθεση αλλά ταυτόχρονα ολοκληρώνουν η μία την άλλη, ενώ σε κάθε στιγμή τους η μία γυναίκα αφουγκράζεται τα θέλω της άλλης. Δυο πλευρές μιας γυναίκας, η μια απέναντι στην άλλη. Από τη μία, η γυναίκα «του σήμερα» που ξέρει τι θέλει, με πάθος για ζωή, δραστηριότητα και διεκδίκηση. Από την άλλη, εκείνη που έχει ανάγκη για ισορροπία, σταθερότητα και απολαμβάνει την κάθε στιγμή της. Οι δημιουργίες TSAKIRIS MALLAS της χαρίζουν όλα τα παραπάνω.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου