Το μαύρο αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πιο δημοφιλές χρώμα στα ρούχα. Αντιπροσωπεύει το μυστήριο, την απόλυτη κομψότητα, ενώ παράλληλα είναι η αγαπημένη επιλογή των μεγαλύτερων μουσικών συγκροτημάτων της ροκ σκηνής παγκοσμίως. Πλέον το μαύρο συνδέεται σημαντικά και με την κουλτούρα του δρόμου, που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία της μόδας τα επόμενα χρόνια. Βρίσκει φανατικούς οπαδούς ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες με την ίδια ευκολία. Παρόμοια συναισθήματα προκαλεί και μια νέα συλλογή που έρχεται να συνδέσει με μοναδικό τρόπο την Αθήνα με την Αβάνα!

Στην Ελλάδα η πρώτη capsule συλλογή του Havana Club

Το ελληνικό street brand Athens Hood Boycott από το 2013 έχει ταυτιστεί με τη δύναμη της κουλτούρας των δρόμων. Τα υφάσματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να προσφέρουν απόλυτο αίσθημα άνεσης και πολυτέλειας. Στόχος της είναι να παράγει “πραγματικά ρούχα για πραγματικούς ανθρώπους”! Αυτό το καλοκαίρι το αυθεντικό κουβανέζικο ρούμι Havana Club συνεργάζεται με το Athens Hood Boycott και δημιουργούν μαζί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια capsule & limited συλλογή. Τα κομμάτια της σειράς είναι εμπνευσμένα από την ελευθερία και τη δύναμη της κουλτούρας των δρόμων. Η συλλογή συνδυάζει δημιουργικά στοιχεία που προσδιορίζουν και τα 2 brands. Βασικά σημεία αναφοράς είναι το μαύρο χρώμα και το κοινό λογότυπο του collab.

Στη συλλογή οι φανατικοί του μαύρου αλλά του Havana Club θα βρουν:

-Τρία διαφορετικά unisex t-shirts

-Ένα dad cap

 

 

-Ένα ζευγάρι αθλητικές κάλτσες με σχέδια που αποτυπώνουν τη σύνδεση της Αβάνα με την Αθήνα

Η συνεργασία με το Athens Hood Boycott είναι η πρώτη για το Havana Club στην Ελλάδα και προστίθεται στον χάρτη των collabs με σημαντικά streetwear brands στον κόσμο, όπως τα Places + Faces, Daily Paper, Aries Arise και πρόσφατα το Pigalle Paris.

Η limited συλλογή Havana Club x Athens Hood Boycott είναι διαθέσιμη από τις 21 Ιουνίου στο e-shop athenshoodboycott.com

Επίσης μπορείτε να τη βρείτε στο κατάστημα Athens Hood Boycott (Βασιλίσσης Αμαλίας 13, Ναυαρίνου, Αγ. Δημήτριος).

Διαβάστε επίσης: Πήγαμε Bershka και ερωτευτήκαμε αυτά τα 10 καλοκαιρινά items | Thats Life. Life as it is!