Η Pull & Bear μας έχει συνηθίσει σε ενδιαφέρουσες συνεργασίες με ιδιαίτερα θέματα και limited edition συλλογές, όμως πρώτη φορά συνεργάζεται ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο και δημιουργεί pop-up κατάστημα μέσα στην πανεπιστημιούπολη.

Οι αρχές του brand -νεότητα, πολυπολιτισμικότητα και δέσμευση- συμπίπτουν με εκείνες του ακαδημαϊκού ιδρύματος, επομένως ήρθε τελείως φυσικά μια συνεργασία σαν αυτή. Η νέα συλλογή της Pull& Bear είναι εμπνευσμένη από το πανεπιστήμιο UCLA (University of Los Angeles) και παρουσιάστηκε σε ένα editorial όπου μοντέλα ήταν οι πανεπιστημιακοί φοιτητές.

Μπουφάν, μπλούζες, φούτερ και αξεσουάρ με τα αρχικά και τα λογότυπα του πανεπιστημίου σε κίτρινες και σκούρες μπλε αποχρώσεις είναι ο βασικός άξονας αυτής της συλλογής. Η φωτογράφιση έγινε σε εμβληματικά σημεία της πανεπιστημιούπολης και η Pull&Bear ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ανοίγοντας ένα pop-up κατάστημα μέσα στην πανεπιστημιούπολη. Όντας τμήμα του UCLA Store, αυτός ο χώρος της Pull&Bear θα εμφανίζει για τρεις εβδομάδες την ειδική κολεξιόν UCLA x Pull&Bear, καθώς και μια επιλογή από άλλες κολεξιόν με γυναικεία και ανδρικά ρούχα της μάρκας.