Μια συγκλονιστική συλλογή ετοίμασε για αυτό το καλοκαίρι η Ioanna Kourbela και μας φέρνει κυριολεκτικά πιο κοντά στο καλοκαίρι, ον θερμό ήλιο, τη γόνιμη γη και τις βαθιές γαλάζιες θάλασσες του Μεσογειακού καλοκαιριού.  Με άλλα λόγια το όνομα της συλλογής είναι «Θέρος» και αποτελεί μια readytowear γυναικεία, αντρική και παιδική συλλογή αφιερωμένη στο οικείο, στις φυσικές πρώτες ύλες και στην άνεση, η οποία αντλεί τη δύναμή της από το παρελθόν, φέρνοντας στο παρόν την εμπειρία και τη γνώση.  Μια συλλογή που είναι προστατευτική, απαραίτητη, ζωντανή… και με αυτή την έννοια, βασική… .

Capture  Capture  Capture

Τι είδαμε λοιπόν; Υπέροχα ενδύματα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως βαμβάκι, λινό, βισκόζ, τενσέλ που εκφράζουν κάθε προσωπικότητα. Το πιο συγκλονιστικό είναι πως τα σχέδια που περιέχουν έναν συνδυασμό ελληνικής παράδοσης και Grecian chic εκτελεσμένα σε urban πατρόν. Τα υπέροχα ρούχα αγκαλιάζουν απαλά το σώμα επιτρέποντας απόλυτη ελευθερία στην κίνησή του.  Υφάσματα με ρομαντική διάθεση, που μεταμορφώνουν αγαπημένα βασικά σχέδια, προσδίδοντας τους ένα ανέμελο καλοκαιρινό στυλ.

Capture  Capture  Capture

Τέλος, η χρωματική παλέτα της νέας συλλογής αντικατοπτρίζει το χρωματικό πρίσμα του Μεσογειακού καλοκαιριού.  Εμπνευσμένα από τη φύση, οι αποχρώσεις Pink Sand, Allure Blue, Harvest Gold, Deep Olive πρωταγωνιστούν, μετουσιώνοντας περίτεχνα σχέδια σε μια ολοκληρωμένη συλλογή ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ.