Η ωραιότερη εποχή του χρόνου έφτασε και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen το γιορτάζει με ακόμα μεγαλύτερες προσφορές! 18-22 Ιουνίου απολαύστε 20% extra στις ήδη χαμηλές τιμές outlet σε αγαπημένα designer brands. Γιατί, καλοκαίρι στο εκπτωτικό χωριό σημαίνει shopping & καλοκαιρινές προσφορές!

Απολαύστε τις αγορές σας με ασφάλεια στον ανοιχτό χώρο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen και ζήστε μια μοναδική shopping εμπειρία στον απόλυτο προορισμό για όλη την οικογένεια.

Και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τα καλοκαιρινά σπιτάκια στον 1ο όροφο του εκπτωτικού χωριού για τις πιο όμορφες φωτογραφίες.

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, η υγεία & ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων είναι η προτεραιότητά μας. Στόχος μας είναι να βεβαιωθούμε ότι θα έχετε μία ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία shopping σε εμάς. Γι’ αυτό, έχουμε λάβει την πιστοποίηση της Bureau Veritas ‘SafeGuard Covid-19’. Η Bureau Veritas είναι παγκόσμιος ηγέτης στον έλεγχο και την επιθεώρηση και εστιάζει στο να τηρούνται οι σωστές διαδικασίες. Στο εκπτωτικό χωριό, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού Covid-19.

Σας περιμένουμε να απολαύσετε τις αγορές σας με ασφάλεια στον ανοιχτό χώρο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, αλλά και να κάνετε ένα νόστιμο διάλειμμα σε ένα από τα εστιατόρια & καφέ μας.

 Το εκπτωτικό χωριό είναι ανοιχτό και τις Κυριακές από τις 10:00 έως τις 21:00.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr το facebook.com/McArthurGlenAthens και το  instagram.com/mcarthurglenathens/