Μετά από μήνες online παραγγελιών, επιτέλους μπορούμε να κάνουμε το αγαπημένο μας shopping και από κοντά. Την εμπειρία αυτή κάνουν ακόμη καλύτερη οι ενδιάμεσες εκπτώσεις που ξεκίνησαν και θα υπάρχουν μέχρι και τις 15 Μαΐου, σε πολλά από τα αγαπημένα μας brands. Μάλιστα, οι εκπτώσεις σε πολλά items φτάνουν έως και -70%. Ώρα να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας!

Click in Shop στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, πανεύκολα!

Μην ξεχνάτε ότι στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για Click in Shop όχι μόνο τηλεφωνικά αλλά και μέσω της δωρεάν εφαρμογής By Appointment, στα συνεργαζόμενα καταστήματα για να απολαύσετε τις μοναδικές ανοιξιάτικες εκπτώσεις έως τις 15 Μαΐου. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο Apple AppStore και στο Google Play Store. Το εκπτωτικό χωριό είναι ανοιχτό Δευτέρα – (και) Κυριακή 10:00 – 21:00.

Επίσης, προτεραιότητα του εκπτωτικού χωρίου McArthurGlen αποτελεί πάντα η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων στα καταστήματα του κέντρου. Έτσι, έχοντας λάβει την πιστοποίηση ‘Bureau Veritas ‘SafeGuard Covid-19’ από τον παγκόσμιο Οργανισμό πιστοποίησης, το εκπτωτικό χωριό έχει φροντίσει να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής με στόχο να προσφέρει σε όλους την απόλυτη εμπειρία shopping.

Ένα 15νθημερο με super εκπτώσεις και στο Athens Metro Mall!

Αλλά και στο Athens Metro Mall,  θα επωφεληθούμε τις εκπτώσεις έως -70% μέχρι τις 15 Μαΐου, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Ακόμη, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή 9/5 – ιδανική ευκαιρία για να επιλέξουμε το πιο όμορφο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας!

 Στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων αρχών. Παράλληλα, η εντυπωσιακή ανοιγόμενη οροφή του εμπορικού κέντρου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και προσφέρει και μία ευχάριστη, δροσερή ατμόσφαιρα.