Μαγιό που αλλάζουν χρώμα στο νερό; Ναι, και όμως! Και εμείς δεν το πιστεύαμε όταν το ακούσαμε, μέχρι που είδαμε το σχετικό βίντεο του brand SEA’SONS, που εισήγαγε την καινοτομία αυτή.

Από ό,τι διαβάζουμε στην ιστοσελίδα τους, τα μαγιό παρασκευάζονται από ειδικό ύφασμα το οποίο αλλάζει χρώμα αναλόγως την θερμοκρασία του. Το βασικό χρώμα διατηρείται όσο το φοράμε, λόγω της θερμοκρασίας του σώματος και αλλάζει όταν ερχόμαστε σε επαφή με το νερό, το οποίο είναι συνήθως κρύο.

Η ιστορία του brand έχει ως εξής: οι υπεύθυνοι πίσω από την πρωτοποριακή ιδέα, ξεκίνησαν μία καμπάνια στο kickstarter, για να χρηματοδοτήσουν την ιδέα τους. Σύντομα, μάζεψαν το ποσό που χρειαζόντουσαν για να δημιουργήσουν την πρώτη παρτίδα από τα «πρώτα μαγιό του κόσμου που αλλάζουν χρώμα» και έτσι γεννήθηκε το SEA’SONS ( που σημαίνει ‘γιοι της θάλασσας’ και παραπέμπει και στην λέξη “seasons” που σημαίνει ‘εποχές’ ).

Έτσι αλλάζει χρώμα το μαγιό όταν έρχεται σε επαφή με το νερό:

Έχει διάφορα μαγιό σε άκρως καλοκαιρινά χρώματα, για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Μάλιστα, μπορείς κανείς να επιλέξει και ασορτί μαγιό με το παιδί του.

sea'sons

Τα κεντρικά του SEA’SONS βρίσκονται στην Ευρώπη, έτσι δεν θα περάσουν τελωνείο για να μας έρθουν. Ακόμη, υπόσχονται δωρεάν μεταφορικά σε όλον τον κόσμο.

Τέλος, υπάρχουν και ασορτί μάσκες που αλλάζουν χρώμα αναλόγως την θερμοκρασία τους.

Η μόνη προειδοποίηση του brand είναι να αποφεύγουμε να στεγνώνουμε τα μαγιό στον ήλιο, καθώς μπορεί να επηρεάσει την διάρκεια της αλλαγής χρώματος με τον καιρό.

Φορώντας τα συγκεκριμένα μαγιό, σίγουρα θα τραβήξουμε όλα τα βλέμματα!