Μέρες τώρα βλέπουμε influencers και celebrities που ακολουθούμε, να μιλούν για το ‘About You‘. Όλο αυτό το teasing, μόνο μας έκανε να αναρωτιόμαστε ακόμη παραπάνω για το τί είναι αυτό το νέο εγχείρημα που έχει καταλάβει για social media και ισχυρίζεται ότι είναι… ‘για εμάς’. 

Το ‘About You’ έκανε τα «αποκαλυπτήριά» του στις 28 Σεπτεμβρίου 2021 οπότε και μάθαμε πως πρόκειται για ένα προσωποποιημένο fashion online shop, το οποίο διαθέτει πάνω από 100.000 προϊόντα από περισσότερα από 1.000 διαφορετικά brands, τα οποία μπορούμε να βρούμε σε μία πλατφόρμα η οποία τα χωρίζει με βάση το γούστο μας. Μάλιστα, πολλά από τα items που υπάρχουν στο aboutyou.gr θα είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

Το ABOUT YOU, το πιο προσωποποιημένο online κατάστημα μόδας,  γιόρτασε το ξεκίνημα του στην Ελλάδα σε μία λαμπερή εκδήλωση

Το ABOUT YOU αποτελεί το πιο inspiring και προσωποποιημένο fashion online shop στην Ευρώπη και συνεχίζει την επιτυχημένη επέκτασή του, λανσάροντας το νέο aboutyou.gr . Στον παρελθόν, το ABOUT YOU έχει αποδείξει τη μοναδική του προσέγγιση όσον αφορά το shopping experience ύστερα από τα ποικίλα λανσαρίσματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, καταφέρνοντας σήμερα να είναι διαθέσιμο σε 24 αγορές.

Τη πρωτότυπη έναρξη συμπλήρωσε μοναδικά η τεράστια καμπάνια marketing και φυσικά ένα άκρως εντυπωσιακό launch event στην Αθήνα την προηγούμενη ημέρα, στο οποίο παρευρέθηκαν πληθώρα celebrities, fashion experts, διάσημοι influencers και δημοσιογράφοι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι πιο influential προσωπικότητες όπως η Ελένη ΦουρέιραGenevieve Majari, ο Γιώργος Καράβας, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Αθηνα Οικονομάκου, η Κατερίνα Καινούριου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ευγενία Σαμαρά και πολλοί άλλοι.

Στο εντυπωσιακό launch event στην Ελλάδα, τα βλέμματα όλων στράφηκαν στη “big-bang” στιγμή της marketing καμπάνιας του brand η οποία χωριζόταν σε τρεις εντυπωσιακές φάσεις. Περισσότεροι από 200 social celebrities, media stars, ειδικοί του χώρου και δημοσιογράφοι γιόρτασαν την πολυαναμενόμενη στιγμή έναρξης του website στην ελληνική αγορά. Έπειτα από τη πρώτη φάση του teaser, όπου η αγωνία κυρίευσε το κοινό, η φάση του launch έκανε γνωστή σε όλους τη μοναδική ταυτότητα του ABOUT YOU, μέσα από out-of-home καμπάνιες, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots.  Στη συνέχεια, η τρίτη φάση θα έχει επίκεντρο το προϊόν και το περιεχόμενο, σηματοδοτώντας το τέλος της επιτυχημένης καμπάνιας ενώ μία  πληθώρα ενεργειών με αποκλειστικές discount καμπάνιες, που θα λάβουν μέρος τις επόμενες εβδομάδες, έχουν στόχο την αύξηση του brand awareness.

Το Window Shopping γίνεται, πλέον, online

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόσβαση στο website από οποιαδήποτε συσκευή: υπολογιστή, tablet, κινητό και φυσικά από την βραβευμένη εφαρμογή ABOUT YOU. Ειδικότερα, αυτό που κάνει τη shopping εμπειρία του καταναλωτή ακόμη πιο μοναδική είναι το γεγονός πως οι αγορές μέσα από το site δεν είναι μόνο διασκεδαστικές αλλά και απόλυτα ασφαλείς. Όλες οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με δωρεάν μεταφορικά και η διαδικασία της πληρωμής μπορεί να γίνει με ποικίλες μεθόδους. Παράλληλα, οι καταναλωτές που επιθυμούν να επιστρέψουν προϊόντα, μπορούν να προβούν στην ενέργεια αυτή χωρίς επιπλέον κόστος, έχοντας πρώτα τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν στο σπίτι.

Ρίξτε μία ματιά aboutyou.gr και θα πειστείτε!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.