Σεπτέμβρης σημαίνει ανανέωση για όλους, στο εκπτωτικό χωριό! Ο απόλυτος shopping προορισμός σας περιμένει, από τις 6 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, για να ανακαλύψετε επιπλέον 20% στις τιμές outlet, με την αγορά 3 προϊόντων και άνω, σε αγαπημένα συνεργαζόμενα designer brands.

Ανακαλύψτε τις νέες φθινοπωρινές αφίξεις και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την επιστροφή στο σχολείο, στη δουλειά και στο γυμναστήριο. Απολαύστε μία υπέροχη ημέρα στον ανοιχτό χώρο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen και ζήστε μια μοναδική εμπειρία shopping, που θα ανανεώσει τη διάθεσή σας.

New Season, New Adventures στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, η υγεία & ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων είναι η προτεραιότητά μας. Στόχος μας είναι να βεβαιωθούμε ότι θα έχετε μία ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία shopping σε εμάς. Γι’ αυτό, έχουμε λάβει την πιστοποίηση της Bureau Veritas ‘SafeGuard Covid-19’. Η Bureau Veritas είναι παγκόσμιος ηγέτης στον έλεγχο και την επιθεώρηση και εστιάζει στο να τηρούνται οι σωστές διαδικασίες. Στο εκπτωτικό χωριό, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού Covid-19.

Απολαύστε ένα νόστιμο διάλειμμα από το shopping σε ένα από τα 8 εστιατόρια & καφέ μας & ανακαλύψτε όλες τις υπηρεσίες μας, από δωρεάν parking έως και δωροεπιταγές για να χαρίσετε το ιδανικό δώρο στους αγαπημένους σας.

 Το εκπτωτικό χωριό είναι ανοιχτό και τις Κυριακές από τις 10:00 έως τις 21:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr το facebook.com/McArthurGlenAthens και το instagram.com/mcarthurglenathens/.