Από την Δευτέρα ισχύουν οι θερινές εκπτώσεις και ο κόσμος ήδη έχει ξεχυθεί στα καταστήματα, προκειμένου να αγοράσει ένα ρούχο σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Οι εκπτώσεις όμως, είναι παγίδα που είναι ικανή να μας τσακώσει όλους. Και αυτό γιατί ξοδεύεις ανεξέλεγκτα τα χρήματα σου, αλλά στην ουσία δεν έχεις αγοράσει αυτά που έπρεπε να έχεις.

Γι’αυτό τις τωρινές, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Πρέπει να έχεις σχέδιο. Απ’όλα όσα θα δεις, δώσε περισσότερη έμφαση στα παρακάτω ρούχα που είναι τάση για το φετινό καλοκαίρι, και θα δεις ότι θα επενδύσεις σωστά τα χρήματα σου.

1. Ολόσωμη Φόρμα

Έχεις καταλάβει ότι εδώ στο That’s life την έχουμε θεοποιήσει. Όχι άδικα όμως, αφού η ολόσωμη φόρμα αποτελεί τάση για το καλοκαίρι, ενώ έχεις σίγουρη άνεση στις βόλτες σου και με στιλ.

olosomi

2. Τζιν φούστα

Η τζιν φούστα αποτελεί το μεγάλο comeback. Ιδανική για την δουλειά και για τις βόλτες. Συνδυάζεται πανεύκολα με όλα, αλλά το απολύτο στιλ είναι να την συνδυάσεις με ένα λευκό t-shirt και flat σανδάλια. Έτοιμη!

tzin fousta

3. Μάξι φόρεμα

Το απόλυτο ρούχο για το καλοκαίρι. Το μάξι φόρεμα με έμφαση στο λευκό, είναι ιδανικό για τις βραδινές βόλτες προσφέροντας σου απλόχερα ένα σικ look.

maxi forema

4. Τα καθιερωμένα δερμάτινα σανδάλια

Δεν τα αλλάζεις. Ξέρεις ότι κάθε καλοκαίρι θα έχεις από ένα (;) ζευγάρι και πάντα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη. Έτσι και φέτος, προτίμησε τα.

sandalia