Καλώς ήλθατε στο νέο κόσμο των MYA και αποκαλύψτε την πιο θηλυκή σας πλευρά.

Στα MYA το όραμά μας είναι να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε γυναικεία ρούχα, εμπνευσμένα από τις εξερευνήσεις μας σε εξωτικά μέρη και διαφορετικούς πολιτισμούς από όλο τον κόσμο. Δημιουργούμε μοναδικές συλλογές που αντιπροσωπεύουν την κάθε γυναίκα ξεχωριστά.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 2016 όταν η Δήμητρα Νίκα αποφάσισε να εγκαταλείψει την εταιρική της καριέρα, προκειμένου να εκπληρώσει το όνειρο της ανεξάρτητης εργασίας και της δημιουργίας του δικού της brand. Επηρεασμένη από τις ταξιδιωτικές της εμπειρίες, δίνει τώρα την αίσθηση της ομορφιάς και της ελευθερίας σε κάθε σύγχρονη γυναίκα.

 

Κάθε συλλογή σχεδιάζεται και δημιουργείται αποκλειστικά στην Ελλάδα και όλα τα σχέδια σχεδιάζονται και δοκιμάζονται με υπερηφάνεια από τa MYA.

 

Τα MYA σας βυθίζουν σε αυτή την αίσθηση της ομορφιάς, της αγάπης και της ελευθερίας που αναδεικνύει το θηλυκό σας πνεύμα. Το ζωντανό, εκφραστικό κομμάτι σας που αναδύεται στα ταξίδια και στον πραγματικό κόσμο, τα MYA φέρνουν αυτό το πνεύμα στη ζωή σας, όπου κι αν βρίσκεστε.