Μετά τις επιτυχημένες συνεργασίες της με την Puma και τον Manolo Blahnik, η Rihanna έρχεται για ακόμη μια φορά να ταράξει τα νερά της μόδας με τη νέα συνεργασία που ακούει στο όνομα Dior. Αφού τα υποδήματα της έγιναν sold out, ετοιμάζεται για νέες πωλήσεις με γυαλιά ηλίου που είναι εμπνευσμένα από τον ήρωα La Forge της ταινίας Star Trek.

Το σουλούπι των γυαλιών θυμίζουν τις κλασσικές μάσκες και βλέποντας τις φωτογραφίες παρακάτω, έχουμε να πούμε ότι είναι εντυπωσιακά. Στις αρχές Ιουνίου θα βρίσκονται στα καταστήματα Dior, ενώ η τιμής τους θα ξεκινάει από τα 840 δολάρια και θα φτάνουν μέχρι και τα 1950 δολάρια αφού υπάρχει έκδοση με χρυσό 24 καρατίων. Θα φοβάσαι να το κυκλοφορήσεις αυτό, βέβαια.

Η ίδια δήλωσε για την συνεργασία της: “Πέρασα μια μέρα στον οίκο Dior, με την ομάδα του, για να σχεδιάσουμε τα γυαλιά. Ξεκίνησα κοιτάζοντας όλα τα αρχεία για να δω τι έχουν κάνει στο παρελθόν, αλλά και να γνωριστώ με τα νέα υλικά. Ζωγράφισα και ξαναζωγράφισα σχέδια μέχρι να μείνω ευχαριστημένη με το σχεδιασμό, και η ομάδα να μου το παρουσιάσει σε illustration. Διαλέξαμε τα υλικά και τα χρώματα την ίδια μέρα, και μετά από αυτό ήταν ένα θέμα μερικών εβδομάδων μέχρι να δω το πρώτο πρωτότυπο“.

“Bitch better have some money”,

When you reppin da PHUCK out yo own shit!!!

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

mood

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

rihanna