Όποια και να είναι η ηλικία μας, μεγαλώσαμε με τον Snoopy, το αξιολάτρευτο Beagle από την σειρά κινουμένων σχεδίων Peanuts. Ο Snoopy με την υπέροχη προσωπικότητά του, ήταν εκεί να μας μαθαίνει πολύτιμα μαθήματα ζωής και να μας ψυχαγωγεί, από το 1950! Ναι, ο Snoopy φέτος κλείνει τα 70 του χρόνια και για να το γιορτάσει η Bershka, κυκλοφορεί μία μοναδική capsule κολεξιόν εμπνευσμένη από τον ευγενικό σκύλο. 

Λέμε «Χρόνια Πολλά» στον Snoopy με την επετειακή κολεξιόν ρούχων της Bershka

Η κολεξιόν αποπνέει τον χαλαρό χαρακτήρα του Snoopy μέσα από τις γραμμές των ρούχων της, με τις οποίες θα «αράξουμε» τέλεια στο σκυλόσπιτό μας. Σε στιλ preppy και ταυτόχρονα αθλητικό, αυτή η κολεξιόν χαρακτηρίζεται από φούστες με πιέτες, crop top και ποδηλατικές βερμούδες με δερμάτινη όψη.

Αγαπημένος χαρακτήρας των Peanuts μαζί με τον ιδιοκτήτη του Charlie Brown, ο Snoopy πάντα ενσαρκώνει την πιο χαλαρή πλευρά της ζωής. Αυτή η κολεξιόν αποτελεί, λοιπόν, ένα αφιέρωμα σε αυτή τη διάθεση απέναντι στη ζωή με all over prints του Snoopy σε διαφορετικά ρούχα, όπως φόρμες και φούτερ.

snoopy

Η κολεξιόν επίσης περιλαμβάνει ένα crop νάιλον τζάκετ με τον Snoopy στην πλάτη και ένα απαλό πλεκτό πουλόβερ με κέντημα του Snoopy. Και για εκείνους που πιστεύουν ότι το στιλ θα πρέπει να είναι άνετο, υπάρχει ένα φόρεμα τύπου φούτερ και μια φόρμα σε γραμμή καμπάνα. Τα ιδανικά items για το φθινόπωρο που πλησιάζει.

Η «κληρονομιά» του Snoopy και των Peanuts

Ο Charles M. Schulz παρουσίασε στον κόσμο τους χαρακτήρες των Peanuts το 1950. Τότε ήταν που το κόμικ Peanuts εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε εφτά εφημερίδες. Από τότε, ο Charlie Brown, ο Snoopy και η υπόλοιπη παρέα των Peanuts έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην ποπ κουλτούρα.

snoopy

Η σειρά κινουμένων σχεδίων Peanuts είναι διαθέσιμη σε μεγάλα κανάλια και υπηρεσίες streaming, όπως το ABC, το CartoonNetwork.com και το Boomerang στις ΗΠΑ, το Family Channel στον Καναδά και το WildBrain Spark στο YouTube. Οι θαυμαστές μπορούν επίσης να απολαύσουν τους Peanuts μέσα από
χιλιάδες προϊόντα ανά τον κόσμο κόσμο. Σε πάρκα αναψυχής, πολιτισμικές εκδηλώσεις, κοινωνικά δίκτυα και ένα καθημερινό κόμικ διαθέσιμο σε κάθε μορφή, από την παραδοσιακή μέχρι την ψηφιακή.

Ακόμη, το 2018, οι Peanuts συνεργάστηκαν με τη NASA σε μία πολυετή συμφωνία «Space Act Agreement» σχεδιασμένη να εμπνεύσει το πάθος για την εξερεύνηση του διαστήματος και των επιστημών στην επόμενη γενιά μαθητών.