Ένας εκπρόσωπος του ταλαντούχου σχεδιαστή Tom Ford επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση ότι ο σύζυγός του Richard Buckley έφυγε από την ζωή. Ο θάνατος του 72χρονου αποδόθηκε σε φυσικά αίτια, τα οποία προήλθαν από την επιδεινωμένη κατάσταση της υγείας του τον τελευταίο καιρό. Ο θρυλικός fashion editor άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του, στο σπίτι όπου έμενε με τον επί 35 χρόνια σύντροφό του.

Με μεγάλη θλίψη ο Tom Ford ανακοινώνει τον θάνατο του αγαπημένου του συζύγου, Richard Buckley. Ο Ρίτσαρντ έφυγε ήσυχα στο σπίτι τους στο Los Angeles με τον Tom και τον γιο τους Jack στο πλευρό του” γράφει η ανακοίνωση.

Ποιος ήταν ο Richard Buckley, ο σύζυγος του Tom Ford;

Ο Buckley ξεκίνησε την καριέρα του ως συντάκτης μόδας για το περιοδικό New York Magazine το 1979. Έχει γράψει επίσης για τα Women’s Wear DailyVanity FairMirabella και Vogue Hommes International.

Επιπλέον, υπήρξε και ο υπεύθυνος της ευρωπαϊκής έκδοσης του περιοδικού μόδας Mirabella, και συμμετείχε συστηματικά και στην σύνταξη της ιταλικής Vogue. Τέλος, είχε αναλάβει την αρχισυνταξία της Vogue Hommes International.

Το χρονικό της σχέσης των δύο αντρών

Συνάντησε τον έρωτα της ζωής του, τον Tom Ford σε μία επίδειξη μόδας το 1986.

Μετά σχεδόν 4 δεκαετίες μαζί, ο Ford, ο οποίος είναι σήμερα 60, είπε ότι θυμάται ‘σαν να έγινε χτες’ την πρώτη στιγμή που είδε τον Buckley σε ένα ασανσέρ. Όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή του, ήξερε αμέσως ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα πέρναγε την υπόλοιπη ζωή του.