Θυμάστε όταν πηγαίναμε γυμνάσιο, που όλοι μας είχαμε μεταποιήσει τα παπούτσια ή την σχολική μας τσάντα με posca; Αυτούς τους μαρκαδόρους που έρχονται σε διάφορα χρώματα και τους χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε… «ταγκιές»; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αναβιώσουμε τις καλλιτεχνικές αυτές μας ανησυχίες, απλά αυτήν την φορά θα το κάνουμε σωστά.

Θα πειραματιστούμε όμως στα παπούτσια που ήδη έχουμε, με κίνδυνο να τα χαλάσουμε; Όχι, θα προμηθευτούμε τα παπούτσια που έφερε το Pull&Bear, ακριβώς για αυτόν τον σκοπό. Εκτός από το ότι το σχέδιο τους είναι μεταξύ των πιο hot sneakers για φέτος, αποτελούν τον πιο τέλειο «καμβά» για τα σχέδια μας.

Ακόμη, η μάρκα έθεσε προς πώληση και μια τσάντα με δυνατότητα εξατομίκευσης που —μαζί με τα αθλητικά παπούτσια unisex— θα δώσουν φτερά στη φαντασία μας ώστε να δημιουργήσουμε χρωματιστά σχέδια. Μάλιστα, έρχονται σε κιτ μαζί με 4 τέσσερις μαρκαδόρους POSCA σε κόκκινο, μπλε, κίτρινο
και μαύρο χρώμα με ματ αδιαφανές φινίρισμα που προσφέρει επικάλυψη.

Επιπλέον, καλλιτέχνες όπως οι Mark Malarko, Yeye Weller και Aga Gieko έλαβαν μέρος σε αυτό το έργο, δημιουργώντας τη δική τους εξατομικευμένη εκδοχή για τα αθλητικά παπούτσια και τη τσάντα.

Κέρδισέ το 

Το καλύτερο; Η Pull&Bear θα κυκλοφορήσει στα κοινωνικά της δίκτυα έναν διαγωνισμό στον οποίο όσοι την ακολουθούν, θα μπορούν να κερδίσουν ένα από τα σετ με δυνατότητα εξατομίκευσης. Συντονιστείτε!