Δεν είναι λίγες οι φορές που οι designers έχουν πάρει έμπνευση από την Disney για να δημιουργήσουν. Το αντίθετο μάλιστα. Πολλές ιδέες τους βασίστηκαν σε διάσημους και διαχρονικούς χαρακτήρες του στούντιο κάτι που έκανε πρόσφατα και το Oscar Tiye, το high-end Ιταλικό brand παπουτσιών, που για τη νέα του σειρά έφτιαξε αυτές τις υπέροχες γόβες στιλέτο που όταν τις κοιτάς από πίσω θυμίζουν τη Μίννι Μάους!
Το σχέδιο είναι της σχεδιάστριας Amina Muaddi και έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου. Βγαίνει σε αμέτρητα υλικά, από δέρμα μέχρι ντένιμ, ενώ τα χρώματα είναι ένα κι ένα! Παστέλ, ροζ, μαύρο κλασικό… τα θέλεις όλα! Μπορείτε να τις βρείτε στο Net-A-Porter website, αλλά ναι θα σας έρθει ένας μικρός ταμπλάς, αφού κοστίζουν από 450 μέχρι 700 δολάρια! Τα όνειρα της Disney κοστίζουν λιγουλάκι ακριβά στην συγκεκριμένη περίπτωση!

minnie-mouse-shoes-oscar-tiye-2 minnie-mouse-shoes-oscar-tiye-3 minnie-mouse-shoes-oscar-tiye-5 minnie-mouse-shoes-oscar-tiye-6 minnie-mouse-shoes-oscar-tiye-7 minnie-mouse-shoes-oscar-tiye-9