Οι διακοπές πλησιάζουν και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen σας βοηθά να γεμίσετε τις καλοκαιρινές σας αποσκευές, με ακόμα μεγαλύτερες προσφορές.

Από τις 2 έως τις 11 Ιουλίου, ανακαλύψτε καλοκαιρινές προσφορές στις ήδη χαμηλές τιμές Outlet, σε αγαπημένα designer brands και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Φέτος το καλοκαίρι, το εκπτωτικό χωριό δημιούργησε για εσάς ένα ονειρικό σκηνικό, ιδανικό για…photo shooting! Ταξιδέψτε στη γαλλική εξοχή, βγάζοντας τις πιο όμορφες φωτογραφίες στο fleuriste, το boulangerie και το patisserie, στον 1ο όροφο του εκπτωτικού χωριού.

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, η υγεία & ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων είναι η προτεραιότητά μας. Στόχος μας είναι να βεβαιωθούμε ότι θα έχετε μία ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία shopping σε εμάς. Γι’ αυτό, έχουμε λάβει την πιστοποίηση της Bureau Veritas ‘SafeGuard Covid-19’. Η Bureau Veritas είναι παγκόσμιος ηγέτης στον έλεγχο και την επιθεώρηση και εστιάζει στο να τηρούνται οι σωστές διαδικασίες. Στο εκπτωτικό χωριό, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού Covid-19.

Σας περιμένουμε να απολαύσετε τις αγορές σας με ασφάλεια στον ανοιχτό χώρο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, αλλά και να κάνετε ένα νόστιμο διάλειμμα σε ένα από τα εστιατόρια & καφέ μας.

 Το εκπτωτικό χωριό είναι ανοιχτό και τις Κυριακές από τις 10:00 έως τις 21:00.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr το facebook.com/McArthurGlenAthens και το instagram.com/mcarthurglenathens/