Τα φυσικά υλικά είναι πλέον κυρίαρχη τάση στη βιομηχανία της μόδας. Το Silk-Cotton όμως είναι το αγαπημένο μας, διότι αποτελεί ένα εξαιρετικό υλικό ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τα κομμάτια από silk-cotton είναι απαραίτητα και κατάλληλα για καθημερινές περιστάσεις. Φέτος βρίσκουν τη θέση τους στη ντουλάπα μας, καθώς είναι ιδανικά για layering και διαθέτουν υπέροχη μαλακή ριπ πλέξη. Η αίσθηση που προσφέρουν αυτά τα διαχρονικά ενδύματα είναι κάτι που θα εκτιμήσει κάθε γυναίκα. Οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας άλλωστε απαιτούν ρούχα και εσώρουχα που συνδυάζουν το στυλ με την άνεση.

Το νέο υλικό στη knitwear collection της Intimissimi

Η Intimissimi, ακολουθώντας τα βήματα του iconic Ultralight with Cashmere, πρόσφατα παρουσίασε ένα νέο υλικό στη knitwear collection για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021: το Silk-Cotton. Μια ουδέτερη χρωματική παλέτα που κυμαίνεται από το white talc έως το sandy rose και το aqua marina που αποτελεί και το χρώμα-πρωταγωνιστή της σεζόν, κάνει αυτά τα key items εύκολα στο συνδυασμό τους με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας προσφέροντας ατελείωτα κι ενδιαφέροντα mix and match.

Το white talc και η aqua marina, ειδικά, είναι 2 αποχρώσεις που φοριούνται οπουδήποτε, κάθε εποχή. Υπάρχουν πολλά στυλ για να διαλέξετε:

-με φαρδύ λαιμό και γυμνούς ώμους

-boat neck

-με V ή στρογγυλή λαιμόκοψη

-με κοντά, τρία τέταρτα ή μακριά μανίκια, που αναδεικνύουν ιδανικά το φυσικό αισθησιασμό του σώματος

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.intimissimi.com