Μπορεί η ζέστη να μην έχει κάνει την εμφάνισή της, αλλά όταν με το καλό έρθει, δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τα sneakers σου πλήρως με πέδιλα. Θέλεις που και που να τα φοράς για περισσότερη άνεση στο περπάτημα. Στα ΜΜΜ ειδικά, έχεις βαρεθεί να σε πατάνε διαρκώς και όχι μόνο να λερώνονται τα πόδια σου, αλλά να πονάς και περισσότερο. Σε νιώθουμε.

Αν αυτό το καλοκαίρι θέλεις να κυκλοφορήσεις περισσότερο με τα μοντέρνα sneakers σου, τότε μπορείς πολύ εύκολα και σίγουρα με στιλ. Αυτό δεν το χάνεις. Μπορείς να τα φορέσεις λοιπόν, με τους παρακάτω τρόπους:

1. Με σορτς

Σαφέστατα ένας εύκολος συνδυασμός αφού το σορτσάκια δεν τα αποχωρίζεσαι καθόλου το καλοκαίρι. Ένα casual look για όλη την διάρκεια της ημέρας που θα σε εκπροσωπήσει πλήρως.

sneakers shorts

2. Με φόρεμα maxi ή midi

Βάλε τα girly φορέματα σου, τα maxi ή midi που είναι άνετα και ιδανικά για τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και συνδύασε τα με τα τέλεια sneakers.

6235a23f9fb57d6cfec599d25af5e79b

3. Με μίνι φούστα

Για όλες τις ώρες της ημέρας, η μίνι φούστα θα σε κολακεύει πλήρως με τον καλύτερο τρόπο.

skirt

4. Με ολόσωμη φόρμα

Το έχουμε πει, η ολόσωμη φόρμα είναι η καλύτερη επιλογή του καλοκαιριού και στην αγορά θα δεις τις πιο ωραίες. Επομένως, τόλμησε το γιατί προσδίδει ένα πολύ σικ look.

olosomi forma