Που πάνε 12 διεθνείς Influencers; Μα φυσικά στην Ακτή Αμάλφι καθώς έζησαν μια φανταστική περιπέτεια μαζί με τη νέα καλοκαιρινή κολεξιόν της Stradivarius.

STR_AMALFI_01722 STR_AMALFI_01562

Η Stradivarius εγκαινιάζει το “The Summer Expedition”, μια περιπέτεια σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Vueling, στην ακτή Αμάλφι στην Ιταλία. Το μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός Έβελυν Καζαντζόγλου, συνοδευόμενη από άλλες 11 διεθνείς influencers, μετέδωσε την εμπειρία στο ελληνικό κοινό. Οι influencers της εκστρατείας, παρουσίασαν την τελευταία συλλογή της Stradivarius για το καλοκαίρι 2018.

STR_AMALFI_00107

STR_AMALFI_06399

Φτάνοντας στη Νάπολη, ξεκίνησε ένα αξέχαστο ταξίδι στην ακτή Αμάλφι. Από τις 9 έως τις 11 Μαΐου, οι 12 influencers απ’ όλο τον κόσμο απόλαυσαν μια συνολική μεσογειακή εμπειρία μαζί με τη Stradivarius. Τρεις μέρες γεμάτες από πολιτιστικές και γαστρονομικές εμπειρίες και όλα αυτά περιτριγυρισμένα από τη μόδα.

STR_AMALFI_04933

Όλα ξεκίνησαν με ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα πάνω από το Positano, συνεχίζοντας με μια απολαυστική απόδραση στο νησί Κάπρι, όπου τα παραδοσιακά σκάφη Gozzo έγιναν το επίσημο μεταφορικό μέσο για τους επισκέπτες. Οι influencers έμαθαν και βίωσαν τις δύο παραδόσεις που χαρακτηρίζουν την ακτή Αμάλφι: την κεραμική τέχνη και τη ζαχαροπλαστική, φορώντας όλες  τα πιο ελκυστικά looks της Stradivarius για αυτή τη σεζόν.

STR_AMALFI_01992

Δείτε τις περιπέτειες που έζησαν οι influencers και εμπνευστείτε για το καλοκαίρι στο βίντεο που ακολουθεί