Η Εμμανουέλα ζει και σχεδιάζει στην Αθήνα. Αρχικά, σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έπειτα απέκτησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα ειδίκευσης στο σχέδιο μόδας απο το Istituto Marangoni του Λονδίνου. Έπειτα δουλεύοντας για κορυφαίους οίκους όπως ο Alexander McQeen απέκτησε τα ακαδημαικά και επαγγελματικά εφόδια ώστε να δημιουργήσει μια εξαιρετικά υποσχόμενη σειρά με μαγιό και ρούχα παραλίας με το όνομα Emma Swimwear.

Capture

Η πρώτη της συλλογή παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Miami Fashion Week to 2012!

Capture

Τα ιδιαίτερα, μοναδικά τυπώματα των υφασμάτων που σχεδιάζει η ίδια είναι αξιοσημείωτο κομμάτι των συλλογών της. Πηγή έμπνευσης αποτελούν οι αντιθέσεις της φύσης, τοπία, λουλούδια, έντομα, δέρματα ερπετών, η υποβρύχια ζωή και οι εξωτικοί προορισμοί. Οι δημιουργίες της, με τους ευφάνταστους συνδιασμούς χρωμάτων και τυπωμάτων, άλλοτε σε μορφή ευδιάκριτων παραστάσεων και άλλοτε αφηρημένων ψυχεδελικών φουτουριστικών εικόνων φανερώνουν το ελεύθερο πνεύμα της και την αγάπη της για το καλοκαίρι και τη θάλασσα.

Capture

Τα υψηλής ποιότητας υφάσματα τυπώνονται στην Ιταλία και η ραφή των μαγιό και των ρούχων γίνεται στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας έτσι και τις πολύ αξιόλογες ελληνικές βιοτεχνίες.

Capture

Ta Emma Swimwear συμμετέχoουν στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25-28 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς