Μπορεί να νομίζεις ότι για να φαίνεται ακριβό το ντύσιμό σου, πρέπει να αγοράσεις πολύ ακριβά ρούχα. Δεν είναι όμως απαραίτητο. Με μερικά κόλπα, θα κάνεις τα look σου να φαίνονται ακριβά και προσεγμένα, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

  1. Καθαρά και προσεγμένα ρούχα

Chic-Milan-Street-Style-Italian-Fashion-2

Ένας εύκολος τρόπος να το πετύχεις είναι να έχεις τα ρούχα σου πεντακάθαρα και περιποιημένα. Μην αφήνεις λοιπόν τα μπλουζάκια και (κυρίως) τα πουκάμισά σου ασιδέρωτα αυτό δείχνει ότι δεν προσέχεις την εμφάνισή σου, και θες να πετύχεις το αντίθετο.

  1. Υφάσματα

how-to-style-a-silk-robe

Επένδυσε σε ποιοτικά υφάσματα, όπως μετάξι και βαμβακερά. Τα πιο «φθηνά» υφάσματα, σίγουρα δεν θα δείχνουν το ντύσιμό σου πιο ακριβό. Για να μην ξοδεύεις συνέχεια, φρόντισε να αγοράσεις διαχρονικά και κομψά κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πολλά outfits.

  1. Ρολόι

Image_3_large

Το ρολόι είναι ένα πολύ chic αξεσουάρ. Φρόντισε όμως να επιλέξεις ένα διακριτικό και ήσυχο ρολόι που να μην κάνει μπαμ στο χέρι σου.

  1. Μικρές τσάντες

28eb5b40fbfd1296e6e8240fb3f8447b

Όσο είναι δυνατόν, μην κουβαλάς πάρα πολλά πράγματα. Οι μίνι τσάντες είναι σύμβολο κοινωνικού στάτους. Όσο λιγότερα παίρνεις μαζί σου, τόσο πιο ακριβό υα φαίνεται το look σου.

  1. Παλτό

camel-coat-street-style-14

Ένα ωραίο και καλοραμμένο παλτό ή καπαρντίνα, αμέσως αναβαθμίζει ένα outfit. Άσε λοιπόν το φουσκωτό σου μπουφάν, και επένδυσε σε ένα τέτοιο κομμάτι.