Η συλλογή μας από Vans υποδήματα έχει αρχίσει να μεγαλώνει επικίνδυνα, όπως είναι λογικό αφού σε κάθε νέα συλλογή ξεπερνούν τις προσδοκίες μας με τα νέα σχέδια. Άλλο ένα ζευγάρι δεν πείραξε κανέναν, έτσι; Γιατί η νέα συλλογή της Vans, Anaheim Factory, έχει τα πιο cool σχέδια πάνω στον χαρακτηριστικό λευκό πάτο. Το brand δηλώνει πως επαναφέρει τα sidewall prints αυτούς που πραγματικά τα λατρεύουν. Πως μας ξέρει τόσο καλά;

Ουράνια τόξα, καρδιές, σέρφερς, ωκεανοί, βουνά και χιόνια είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που θα δούμε στα sidewalls των παπουτσιών της νέας συλλογής.

H Vans αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες της με τη φετινή συλλογή Anaheim Factory επαναφέροντας τα sidewall prints στα μοντέλα της συλλογής, από τα ‘70s και ‘80s.

Σχεδιασμένη γι’ αυτούς που εκτιμούν τις λεπτομέρειες, η συλλογή Anaheim συνδυάζει τα original Vans μοντέλα με αναβάθμιση στην άνεση. H Vans χρησιμοποίησε μοντέλα και σχέδια από τα αρχεία του brand και τα συνδύασε με την αρχική τους κατασκευή στο πρώτο της εργοστάσιο στο Anaheim της California.

H συλλογή παρουσιάζει λεπτομέρειες, όπως σκηνές “friction” στα πλαϊνά των μοντέλων, με τις πιο πρόσφατες από αυτές να χρονολογούνται πίσω στο 1977 και να φτάνουν ως και τα ‘80s, περιλαμβάνοντας πολύχρωμα και ιδιαίτερα σχέδια.

Η συλλογή χρησιμοποιεί τα original style numbers, ως ονόματα των μοντέλων και την πρωτότυπη χρωματική παλέτα, τη λευκή γυαλιστερή ταινία γύρω από τη σόλα, τα βαμβακερά κορδόνια και την αυθεντική drill επένδυση. Παράλληλα, προσφέρει άνεση, με τη σύγχρονη τεχνολογία OrthoLite® sockliners.