Έχουμε μπει στην Άνοιξη και αναζητάμε τρόπους να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας. Μπορεί η πρώτη σκέψη να είναι να ενισχύσουμε τη ντουλάπα μας. Όμως κάποιες φορές μερικά αξεσουάρ είναι αρκετά για να προσθέσουμε μια ανάλαφρη πινελιά σε κάθε ανοιξιάτικη εμφάνιση. Αν, λοιπόν, δεν έχεις τα χρήματα για να επενδύσεις σε νέα ρούχα, ίσως θα μπορούσες να χαρίσεις φέτος στον εαυτό σου ένα δαχτυλίδι, κάποιο βραχιόλι ή ένα κολιέ. Η περίοδος επιβάλλει να επιτρέψεις στη διάθεσή σου να «ανθίσει» μέσα από κοσμήματα που αποπνέουν τη χαρά και την ομορφιά των λουλουδιών.

Πολύ ωραίες προτάσεις σε κοσμήματα μπορείς να βρεις στη νέα συλλογή Garden Collection της Pandora. Περιλαμβάνει κομμάτια που ανοίγουν τα φύλλα τους, σαν γνήσια λουλούδια στις αρχές της Άνοιξης, γεμίζοντάς μας ελπίδα και θυμίζοντας σε όλους πόση ομορφιά υπάρχει στον κόσμο. Τα κομψά δαχτυλίδια και charms της εταιρείας σε μωβ απόχρωση συμπληρώνουν μοναδικά το στυλ Pink Daisy.

Διάλεξε ένα βραχιόλι με χρωματιστά charms

Αυτό το κόσμημα μπορείς να το συνδυάσεις πρακτικά με τα πάντα και να το χαρείς φορώντας το από το πρωί ως το βράδυ. Τα σχέδια έχουν ρομαντικές νότες και εκπέμπουν μια αίσθηση αθωότητας. Θα βρεις επιλογές σε χρυσές και ασημί αποχρώσεις, ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο.

Κολιέ που σηματοδοτούν την άνοιξη

Η εξειδικευμένη τεχνική και η λεπτομερής εργασία του σμάλτου, τονίζουν τη φυσική ομορφιά της μαργαρίτας. Στόλισε το λαιμό σου με ένα κομμάτι που θα σου δίνει καθημερινά αισιόδοξη διάθεση. Απόφυγε τα κοσμήματα που θα φοράς σε ειδικές περιστάσεις αυτή την περίοδο. Η πανδημία έχει περιορίσει τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις εξόδους με αποτέλεσμα να είναι προτιμότερο να επενδύουμε σε κομψά κολιέ που μπορούμε να τα χαρούμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Δαχτυλίδια που θα σε βοηθήσουν να επανασυνδεθείς με το παιδί μέσα σου

Φέτος τα δαχτυλίδια απαιτούν χρώμα και μας θυμίζουν τη μαγεία, το μυστήριο και την ελπίδα που γεννιέται κάθε  άνοιξη.