Άφησαν ιστορία όχι μόνο με τις fashion φωτογραφίσεις τους αλλά και με την πασαρέλα τους, παρά το ύψος τους. Πρόκειται φυσικά για θρυλικά supermodels με ύψος περί ή ακόμη και κάτω του 1,70. Μπορεί ο γενικός άγραφος κανόνας να θέλει τα μοντέλα να έχουν ύψος τουλάχιστον 1,75 αλλά οι παρακάτω καλλονές τα κατάφεραν χάρη στην ομορφιά, την σκληρή δουλειά και το ταλέντο τους.

Το κανάλι PASSION FOR FASHION στο YouTube, φτιάχνει φοβερά compilation videos με πασαρέλες μοντέλων. Μεταξύ τους είναι και το παρακάτω, με τα πιο “κοντά” μοντέλα που έχουν κατακτήσεις τις πασαρέλες. Σε καμία περίπτωση το 1,70 δεν θεωρείται «κοντό», για την συγκεκριμένη δουλειά όμως, το ύψος είναι προαπαιτούμενο, με εξαίρεση τις παρακάτω καλλονές.

Μεταξύ τους θα δούμε την Kate Moss, την οποίας το γατίσιο βλέμμα και περπάτημα την έκαναν να ξεχωρίσει παρά το 1,68. Την Devon Aoki που είχαμε δει και στο Fast & Furious. Την Leatitia Casta με το σαγηνευτικό βλέμμα. Την Cara Delevingne της οποίας η χάρη και οι απίστευτες αναλογίες σε κάνουν να ξεχνάς ότι δεν είναι ούτε 1,70. Την Lily-Rose Depp που είναι μόλις 1,60 αλλά με τα γονίδια που πήρε από τους γονείς της – Johnny Depp και Vanessa Paradis, μαγεύει. Την Sara Sampaio και την Barbara Palvin που παρά τα πιο «προσιτά» τους κορμιά, έχουν την εμφάνιση ενός supermodel.

Μεταξύ τους όμως θα δούμε και τις Lila Moss και Sophia Richie, οι οποίες και δεν ξεπερνούν το 1,65 και δεν έχουν το τέλειο περπάτημα. Γι’ αυτό, κατηγορούνται από πολλούς ότι κάνουν καριέρα λόγω των celebrity γονιών τους. Η Lila Moss είναι κόρη της Kate Moss και η Sophia Richie του γνωστού τραγουδιστή Lionel Richie.

Στο βίντεο συμπεριλαμβάνονται και μοντέλα που ξεπερνούν για ελάχιστους πόντους το 1,70.

Δείτε παρακάτω τις πασαρέλες των θρυλικών supermodels με ύψος περίπου 1,70