Οι σαγιονάρες είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Σιγά σιγά υποδεχόμαστε τις πιο ζεστές μέρες και ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στην αγορά. Αυτό το καλοκαίρι θα βρεις μια τεράστια ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων σε σαγιονάρες που θα σε μεταφέρουν έστω και νοερά σε παραλίες και μαγικούς καλοκαιρινούς προορισμούς. Πρόσφατα μάλιστα, είδαμε και τη νέα συλλογή Havaianas για το 2021 που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε στυλ και γούστο. Στη νέα σειρά μπορείς να βρεις:

-Υπέροχα λουλουδάτα prints

-Σαγιονάρες με λαμπερές πινελιές

-Έντονα POP χρώματα

-Στυλ και η άνεση

-Σχέδια με Logo

-Σαγιονάρες που εμπνέονται από το βραζιλιάνικο καλοκαίρι

Η νέα συλλογή Havaianas περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, από σαγιονάρες και σανδάλια, μέχρι αξεσουάρ και μαγιό που υπόσχονται να μας φτιάξουν τη διάθεση και να ικανοποιήσουν κάθε στυλ και γούστο.

Η συλλογή city sandals St. Tropez θα φέρει χαρούμενα λουλουδάτα prints (και όχι μόνο) στα πόδια σου. Η συλλογή Sparkle θα κάνει πιο λαμπερή κάθε ώρα της ημέρας και τα μοντέλα της συλλογής beach sandals Sunny II σε έντονα POP χρώματα θα φωτίσουν κάθε εμφάνισή σου και θα πάνε το color blocking σε άλλο επίπεδο.

Παράλληλα, η συλλογή Urban αποδεικνύει ότι το στυλ και η άνεση πάνε χέρι-χέρι, η οικογένεια Logomania, που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μοντέλα, θα σου προσφέρει μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων και σχεδίων που υπόσχονται να ολοκληρώσουν υπέροχα το κάθε σου σύνολο. Τέλος η συλλογή Brasil Fresh θα φέρει το βραζιλιάνικο καλοκαίρι στα πόδια σου!

Δείτε όλα τα μοντέλα της νέας συλλογής εδώ