Το ελληνικό fashion brand ‘ergon Mykonos με τα μοναδικά υφαντά υφάσματα, τώρα και στο Attica Department Store, στο City Link.

Το lifestyle luxury fashion brand που εμπνέεται από Ελλάδα για κάθε τι που σχεδιάζει με «ηθική» και «βιώσιμη» παραγωγή, αποτελεί πλέον επιλογή για χιλιάδες γυναίκες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι γυναίκες που επιλέγουν την ‘ergon Mykonos θα έχουν την δυνατότητα να βρουν μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια της φετινής συλλογής στο τμήμα της εποχιακής μόδας στον 5ο όροφο του πολυκαταστήματος.

Τα σχέδια της συλλογής εμπνέονται από τους ρομαντικούς ζωγράφους του 19ου αιώνα που με τα πινέλα τους απεικόνισαν τους αγώνες των Ελλήνων το 1821. Μια συλλογή επαναστατική, μια ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό, μια απελευθέρωση για ότι μας δεσμεύει στιλιστικά, μας δίνει το συγκεκριμένο παρόν της ελληνικής μόδας απαλλαγμένο από το βάρος παρελθουσών εμπειριών.

Η τέχνη της υφαντικής μοναδικά δοσμένη μέσα από την σύγχρονη ματιά της ‘ergon Mykonos συνδυάζονται σε ρούχα και αξεσουάρ για άκρως θηλυκά και ιδιαίτερα fashion looks.

Ergon Attica

Υφαντά συλλογής SS21:

  • Στέμμα: λεπτομέρεια από ρούχο Έλληνα πολεμιστή όπως αυτό απεικονίζεται σε πίνακα που βρίσκεται στο Μουσείο του Ηρακλείου στην Κρήτη.
  • Αι-Γιώργης: μάχη σταθμός για την ελληνική επανάσταση όπου ο Καραϊσκάκης αντιμετώπισε τον Σουλτάνο κατακτητή στο Μοναστήρι του Αι-Γεωργίου στο Βουλγαρέλι-Κήρυξη επανάστασης.
  • Αγαμέμνων: το πλοίο σύμβολο της αρχηγού Μπουμπουλίνας στην επανάσταση του 1821
  • Πιέτες: οι πιέτες της παραδοσιακής φουστανέλας όπως αποδόθηκαν ζωγραφικά
  • Μωσαϊκό 1821: μία σύνθεση συμβόλων σημαία, σταυρό γιαταγάνι, τσαρούχι ημερομηνία, σχεδόν αποδομημένη εικαστικά που δεν παραπέμπει σε τίποτα παρά εικαστικά αφηρημένα σχέδια.

 https://ergonmykonos.com