Το brand Tommy Hilfiger και ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Lewis Hamilton συνεργάζονται για την πρώτη TommyXLewis συλλογή για το Φθινόπωρο 2018. Ο Hamilton αποκάλυψε το λογότυπο της συλλογής σε ένα αποκλειστικό event στη Σαγκάη στις 11 Απριλίου δίνοντας έτσι την δική του πινελιά στην Tommy Hilfiger σημαία. Για το λογότυπο συνδυάστηκαν τα κλασσικά χρώματα του brand και η γραμματοσειρά που έχει χρησιμοποιηθεί για το τατουάζ του Βρετανού οδηγού. Η συλλογή θα περιλαμβάνει είδη ένδυσης, υποδήματα, αξεσουάρ, εσώρουχα και κάλτσες.

20180411-TOMMY-KH-0824

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Shawn Yue, ηθοποιός από το Hong Kong και brand ambassador για τις ανδρικές συλλογές TOMMY HILFIGER στην Κίνα, η φίλη του brand και ηθοποιός Maggie Jiang αλλά και influencers όπως οι Nikki Min, Chery Gun, Li Hui, Ethan Liu, Yu Hai Hang και Wu Pei. Το πλήθος απόλαυσε μια μοναδική ερμηνεία από τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Jessie J.

20180411-TOMMY-SOCIAL-03331

Ο Lewis Hamilton διοχέτευσε την δημιουργικότητα του και την αγάπη του για τη μόδα σε αυτή την συλλογή. Η κληρονομιά του brand Tommy Hilfiger είναι στενά συνδεδεμένη με την ποπ κουλτούρα και τα σπορ. Έχει δημιουργήσει εμπνευσμένες συλλογές με διάφορους celebrities, μουσικούς και αθλητές ενώ η μακροχρόνια συνεργασία της με την Φόρμουλα 1 ήταν ο προάγγελος της συλλογής με τον Βρετανό πρωταθλητή.

20180411-TOMMY-SOCIAL-01478