Δεν υπάρχει λάτρης της urban κουλτουράς που να μην γνωρίζει τη Vans, καθώς είναι γνωστό ότι μας παρουσιάζει μοναδικά προϊόντα που γίνονται πολύ γρήγορα “must”! Η Vans είναι γνωστή για την χαρακτηριστική Slip-On σκιακιέρα, η οποία από τότε που εμφανίστηκε το 1977 μέχρι σήμερα αποτελεί ένα πραγματικά αγαπημένο μοτίβο, για πολλές διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων που λατρεύουν την περιπέτεια και την εικαστική δημιουργία. Surfers, skaters, BMX Riders, καλλιτέχνες και μουσικοί έχουν αγαπήσει την θρλική “σκακιέρα”. Για αυτή τη σεζόν, η Vans παρουσιάζει μια νέα προσέγγιση της κλασικής ασπρόμαυρης σκακιέρας με μια μίξη ενός ‘θολού’ εφέ.

SP19_Classics_VN0A38GEVJM_SK8-Hi_BlurCheck_Black-ClassicWhite-1000x450

 

Ξεκινώντας τη νέα χρονιά, η Vans παρουσιάζει το Blur Check Pack, με ένα ιδιαίτερο θολό και μπερδεμένο pattern στο πάνω μέρος του υποδήματος, στα μοντέλα Authentic, Old Skool, Classic SlipOn και Sk8-Hi.  Χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακά τυπωμένο γραφικό, το σχέδιο της σκακιέρας αποτυπώνει την αίσθηση κίνησης που είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει να το διπλοτσεκάρεις.

 

SP19_Classics_VN0A38F7VJM_ClassicSlip-On_BlurCheck_Black-ClassicWhite

Το Blur Check Pack διατίθεται στην κλασική ασπρόμαυρη σκακιέρα  στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στο official corner της Vans στο Attica City Link και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

#MyVans