Εάν δεν ανέβαιναν επάνω στην σανίδα όλοι οι λατρεμένοι χαρακτήρες της Peanuts παρέας, ποιοι θα το έκαναν; Και εάν δεν είναι αυτοί οι ιδανικοί για να αφήσουν την στάμπα τους επάνω στη μοναδική αισθητική της Vans, ποιοι άλλοι τότε; Είναι γνώριμοι από παλιά. Από τα ’80s. Από τότε κρατάει η συνεργασία της Vans με τους λατρεμένους ήρωες του Charles M. Schulz, το κόμικ που από το 1950 και μετά σημάδεψε την pop culture. Η Vans άλλαζε με τη σειρά της τα δεδομένα της street κουλτούρας από την δεκαετία του ’60. Κάπου στην πορεία συναντήθηκαν. Και μια και δυο. Και ακόμα μία.

FA17_MAP_Peanuts_Collection_Elevated_2

Η Vans παρουσιάζει την τρίτη κατά σειρά συλλογή Vans X Peanuts. Vintage σχέδια από τα τέλη του ’60, ’70 και ’80, κουμπώνουν επάνω στον Charlie Brown και την παρέα του, με  ξι βασικά σχέδια τόσο στις συλλογές Vans Classics και Surf όσο και στην Ένδυση, να κάνουν εντυπωσιακή την παρουσία τους. Ο Charlie Brown, εμφανίζεται στη συλλογή πάνω σε ένα αντρικό pocket tee και μία raglan μπλούζα κάνοντας skate φορώντας ένα ζευγάρι Old Skool. Μιμήσου το στυλ του φορώντας ένα ζευγάρι Old Skool με κίτρινο καμβά και μαύρο suede το οποίο έχει chevron sidestripe και αναγράφει τη φράση “Good Grief” στη γλώσσα του κάθε ζευγαριού.

FA17_Classics_Peanuts_Womens_Collection_Elevated

Δίνοντας ένα ολοκληρωμένο look, ο Snoopy, το alter ego του o Joe Cool και ο κολλητός του o Woodstock, εμφανίζονται και στα ρούχα της σειράς. Ο Joe Cool παρουσιάζεται πάνω σε ένα λευκό αδιάβροχο της σειράς και φαίνεται να κάθεται πάνω στο flying “V” λογότυπο της Vans το οποίο είναι τυπωμένο στο πίσω μέρος του μπουφάν Torrey.

Στο πλαίσιο της γυναικείας συλλογής, ο Joe Cool εμφανίζεται πάνω σε ένα ασπρόμαυρο σακίδιο, σε ένα πόλο φόρεμα και ένα φούτερ crew. Η συλλογή ταιριάζει με ένα ασπρόμαυρο Sk8-Hi και Slide-On σανδάλι που έχει σχεδιασμένο τον Woodstock και τον Joe Cool.

FA17_Classics_Peanuts_SmackPearl_Collection_Elevated

Ο αγαπητός Snoopy εμφανίζεται τόσο στα Authentic όσο και στα Old Skool II σακίδια, να κάνει skateboarding κρατώντας το μπολ νερού του με σχέδιο τη σκακιέρα. Τα άλλα σχέδια τον δείχνουν να κοιμάται πάνω σε ένα Sidestripe το οποίο είναι σχεδιασμένο από κόκκαλα σκύλου πάνω στο SK8-Hi Reissue και να κρύβεται σε ένα κόκκινο σπιτάκι σκύλου στο μοντέλο Sk8-Hi Moc. Η παιχνιδιάρικη φύση του αναδυκνείεται απόλυτα στο μοντέλο Classic Slip-On στο οποίο φαίνεται να προσπαθεί να κλέψει ένα φιλί από τη Lucy.

FA17_Classics_WAP_Peanuts_Womens_Collection_Elevated

Οι οπαδοί της Peanuts θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από αμέτρητες επιλογές των συλλεκτικών σχεδίων Vans Χ Peanuts στα αντρικά και γυναικεία υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ.

FA17_WAP_Peanuts_Collection_Elevated
Η συλλεκτική συλλογή Vans X Peanuts είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στα official stores της Vans στο The Mall Athens και στο Athens Metro Mall καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.