Η  Zara παρουσιάζει μια νέα εμπειρία shopping με την επαυξημένη πραγματικότητα (σύνθεση εικονικής πραγματικότητας και φυσικού κόσμου). Από τις 12 Απριλίου και για 2 εβδομάδες, δίνεται η ευκαιρία στους πελάτες να  ζήσουν μια μοναδική εμπειρία σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

03

Με το κινητό σας τηλέφωνο, μέσω της εφαρμογής Zara AR , θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επαυξημένη πραγματικότητα σε τρία διαφορετικά σημεία: στις βιτρίνες των καταστημάτων, σε κεντρικά σημεία μέσα στο κατάστημα και στο πάνω μέρος των online  πακέτων. Με την τοποθέτηση των smartphones στη γραφική σήμανση (QR code), αμέσως τα μοντέλα Léa Julian και Fran Summers ζωντανεύουν φαινομενικά στις οθόνες σας εντός 7 έως 12-δευτερολέπτων.

01 02

Κινούνται και μιλούν φυσιολογικά με απίστευτα ρεαλιστικό τρόπο, ενώ είναι ντυμένες με τη συλλογή SS18 Zara Studio. Όλα τα σύνολα τους μπορούν να αγοραστούν άμεσα με ένα μόνο άγγιγμα στην εφαρμογή Zara AR, όπως επίσης και στο κατάστημα. Οι βιτρίνες των καταστημάτων θα είναι άδειες και θα ενθαρρύνουν τους πελάτες να δοκιμάσουν την εφαρμογή και να ζήσουν την εμπειρία.

Στην Ελλάδα το κατάστημα που θα προσφέρει την εμπειρία είναι το κατάστημα Zara, Ερμού 9.