Το brand Jo Loves έχει ήδη μια θέση στην καρδιά μας για τα μοναδικά του αρώματα, αυτά που μας αλλάζουν τη διάθεση, μας ταξιδεύουν και μας σαγηνεύουν. Τα Zara είναι ο σύμμαχός μας στην προσιτή μόδα και το απαράμιλλο στιλ. Μια συνεργασία μεταξύ τους μόνο ενθουσιασμό θα μπορούσε να μας προκαλέσει.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Zara δήλωσε: “Η Jo Malone CBE είναι ευρέως γνωστή για την ικανότητά της να σε ταξιδεύει με το άρωμα της. Δουλεύοντας με την ομάδα της Zara, αντλώντας έμπνευση από τις συλλογές μόδας της εταιρείας, δημιούργησε αυτά τα ειδικά αρώματα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή την παγκόσμια συνεργασία και ανυπομονούμε να την μοιραστούμε με τους πελάτες μας’’.

Εδώ και ένα χρόνο, Zara και Jo Malone CBE, εργάζονται για να δημιουργήσουν οκτώ ιδιαίτερα αρώματα, τη συλλογή Zara Emotions Collection by Jo Loves.

“Είμαι ευτυχής που συμμετέχω σε αυτή την καταπληκτική περιπέτεια δημιουργικότητας και συνεργασίας με την Zara. Η πρώτη μας συλλογή σχεδιάστηκε από την παγκόσμια κληρονομιά και των δύο brands, χρησιμοποιώντας υλικά που αγάπησα για πολλά χρόνια. Κάθε άρωμα έχει δημιουργηθεί με προσωπικότητα και φωνή για να πει την ιστορία του με μοναδικό τρόπο. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την πρώτη συλλογή-είναι γεμάτη φαντασία και καλαισθησία’’, σχολίασε η Jo Malone CBE, founder of Jo Loves.