Οι γιορτές πλησιάζουν και η διάθεσή μας ανεβαίνει αφού θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να ξεκουραστούμε. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι η χαρούμενή μας διάθεση και να χαμογελάμε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε!

Ας χαμογελάσουμε σε έναν περαστικό, ας χαμογελάσουμε στους φίλους μας και ας μοιράσουμε θετική ενέργεια όπου μπορούμε!

Τί πιο όμορφο από ένα αληθινό και κάτασπρο χαμόγελο; Έχεις σύμμαχό σου την Colgate που θα σου χαρίσει το πιο όμορφο χαμόγελο! Λευκά δόντια με καθημερινή χρήση με τη νέα λευκαντική οδοντόκρεμα Colgate Max White Ultra.

Όταν πρόκειται για λεύκανση δοντιών, αρκετοί δυσκολεύονται να βρουν ένα προϊόν που μπορεί να προσφέρει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Αυτός είναι και ο λόγος που η Colgate, αφού άκουσε προσεκτικά τους καταναλωτές, αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια premium λευκαντική οδοντόκρεμα που προσφέρει ορατά αποτελέσματα μετά από 3 ημέρες χρήσης.

Η Colgate Max White Ultra διαθέτει μια νέα φόρμουλα που αλλάζει ριζικά την εμπειρία του βουρτσίσματος: θα νιώσετε μια αίσθηση θερμότητας και πλούσιο αφρό στο στόμα σας, καθώς τα εκατομμύρια μόρια ελεύθερου οξυγόνου αρχίζουν να ενεργούν άμεσα.

Επιπλέον, σε αντίθεση με όλα προϊόντα λεύκανσης, είναι μη λειαντικό και ασφαλές για τον σμάλτο των δοντιών. Είναι κλινικά δοκιμασμένη και υποστηρίζεται ακόμη περισσότερο από τη δοκιμή που πραγματοποίησαν οι ίδιοι οι υπάλληλοι της εταιρείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από προσωπική εμπειρία το αποτέλεσμα: 1,2,3 White!

Η Colgate Max White Ultra σου χαρίζει το λευκότερο χαμόγελο μέσα με 3 ημέρες! Το μόνο που είναι στο χέρι σου είναι να χαμογελάσεις αληθινά και μέσα από την ψυχή σου!