Η υποψήφια για Emmy Χάιντι Μπάιβενς επιμελείται το στιλ και το ανερχόμενο αστέρι της κάντρι μουσικής, Όρβιλ Πεκ αναλαμβάνει την αφήγηση σε μια καμπάνια που γιορτάζει το να ζεις τη ζωή στο έπακρο, όποιος κι αν είσαι, σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεσαι και ό,τι κι αν σου φέρνει η ζωή.

Η νέα καμπάνια της Wrangler αποδεικνύει ότι ο καθένας μπορεί να διοχετεύσει το πνεύμα του καουμπόη. Η καμπάνια “For the Ride of Life” βάζει στο επίκεντρο το θάρρος και την αισιοδοξία της δυτικής κουλτούρας, ένα ραπ γκρουπ, μια παρέα κοριτσιών με ρόλερ, ένα παίκτης online gaming, ένα ζευγάρι που ξεκινά καινούργια ζωή και άλλοι, αληθινοί άνθρωποι που κυνηγούν όσα τους κάνουν ευτυχισμένους.

«Όλα αυτά τα χρόνια, η Wrangler δείχνει τη δική της ανθεκτικότητα δίνοντας τη δική της μάχη ώστε να διατηρήσει μια αισιόδοξη ματιά, παρά τις δυσκολίες. Ελπίζουμε η καμπάνια αυτή να μετατραπεί σε κίνητρο για τον καθένα, ξυπνώντας το πνεύμα του cowboy που έχει μέσα του», δήλωσε για την καμπάνια ο Holly Wheeler, Vice president of global brand marketing της Wrangler.

Η Wrangler που ξεκίνησε να σχεδιάζει τζιν για χρήση ροντέο, έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την καουμπόικη αισθητική της για περισσότερες από επτά δεκαετίες. Η καμπάνια αποτελεί γνήσιο δείγμα της εξέλιξης του brand, το οποίο παραμένει προσηλωμένο στις ρίζες του, καθώς η μακρά ιστορία και η δυτική πολιτιστική κληρονομιά παραμένουν αναπόσπαστα στοιχεία του. Με αφορμή τον εορτασμό των 75 της χρόνων το 2022, η Wrangler ετοιμάζει μια σειρά από ενέργειες που αφορούν μόδα, μουσική και ροντέο, εξυμνώντας την αισιοδοξία, το κουράγιο και τις επιτυχίες του δυτικού πολιτισμού.