Έχοντας ένα λαμπερό πρόσωπο και νεανικά μάτια μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά στον τρόπο εμφάνισης και αίσθησης. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να πετύχουμε αυτό το look. Ακολουθούν τρεις απλές συμβουλές που μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση:

Ενυδάτωση

Η κατανάλωση άφθονου νερού είναι απαραίτητη για τη διατήρηση υγιούς, λαμπερού δέρματος και λαμπερών ματιών. Το νερό βοηθά στην αποβολή των τοξινών και των ακαθαρσιών από το σώμα, διατηρώντας το δέρμα μας καθαρό και τα μάτια μας λαμπερά. Στοχεύστε να πίνετε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό κάθε μέρα και σκεφτείτε να ενσωματώσετε στη διατροφή σας ενυδατικές τροφές, όπως το αγγούρι, το καρπούζι και το σέλινο.

Προστασία

Οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου μπορούν να βλάψουν το δέρμα μας και να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, επομένως είναι απαραίτητο να προστατεύουμε τον εαυτό μας όταν είμαστε έξω. Φορέστε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με SPF τουλάχιστον 30 και σκεφτείτε να φοράτε καπέλο και γυαλιά ηλίου για να προστατεύσετε τα μάτια και το πρόσωπό σας από τις ακτίνες του ήλιου.

Κατάλληλη φροντίδα

Η Κρέμα με Υαλουρονικό για το πρόσωπο και η Κρέμα Ματιών με Υαλουρονικό ανήκουν στα διαχρονικά best sellers της Tzimas Cosmetics. Τώρα με τη νέα, αναβαθμισμένη σύνθεσή τους ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον πήχη των δράσεων που προσφέρουν.

Εμπνευσμένοι από τα επιτεύγματα της white biotechnology,  τροποποιήσαμε τη φόρμουλά τους και περιέχουν πλέον 3 διαφορετικού τύπους υαλουρονικού οξέος, που ο καθένας συμπληρώνει, ενισχύει και ολοκληρώνει την αποτελεσματικότητα τους.

  1. Το υαλουρονικό νέας γενιάς, με την καινοτομία ότι είναι τροποποιημένο στη δομή του, διεισδύει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στο δέρμα μειώνοντας θεαματικά τις ρυτίδες, ενώ προστατεύει από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.
  2. Το υαλουρονικό πολύ χαμηλού μοριακού βάρους βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, λειαίνει το ανάγλυφο του προσώπου και προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση.
  3. Τέλος, το υαλουρονικό υψηλού μοριακού βάρους χαρίζει άμεση και ενισχυμένη ενυδάτωση.

Οι 3 τύποι υαλουρονικού στην κάθε κρέμα συνδυάζονται και με άλλα συστατικά που εμπλουτίζουν περαιτέρω τη δράση τους.

Η Κρέμα με Υαλουρονικό για το πρόσωπο περιέχει επιπλέον προκυανιδίνες κόκκινου σταφυλιού για προστασία από ερεθισμούς και το οξειδωτικό στρες καθώς και καρνοσίνη & σιλυμαρίνη που συμβάλλουν στην ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης με αποτέλεσμα τη βελτίωση της σφριγηλότητας του δέρματος.  Η αναβάθμιση στην Κρέμα με Υαλουρονικό γίνεται αισθητή και στην υφή της. Παρόλο που δίνει την αίσθηση μίας πλούσιας κρέμας για το πρόσωπο, εντούτοις απορροφάται πολύ γρήγορα, χωρίς να αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας ή να ασπρίζει στο δέρμα.

Η νέα σύνθεση της Κρέμας Ματιών με Υαλουρονικό αντίστοιχα συμπληρώνεται από εκχύλισμα φλοιού ακακίας Κωνσταντινουπόλεως και darutoside για τη μείωση των μαύρων κύκλων και την ανόρθωση του βλεφάρου.

Ξεκούραση

Η αρκετή ξεκούραση είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και θαμπή επιδερμίδα. Στοχεύστε να κοιμάστε τουλάχιστον επτά με οκτώ ώρες κάθε βράδυ και σκεφτείτε να ενσωματώσετε χαλαρωτικές δραστηριότητες στη ρουτίνα σας, όπως ο διαλογισμός ή η γιόγκα.

Γενικά, με την ενυδάτωση, την προστασία, τα κατάλληλα προϊόντα και την ξεκούραση, μπορούμε να πετύχουμε λαμπερό πρόσωπο και νεανικά μάτια. Φροντίζοντας τον εαυτό μας τόσο μέσα όσο και έξω, μπορούμε να δείχνουμε και να νιώθουμε καλύτερα, που αυτό είναι το ζητούμενο.