Ένα από τα must have της γυναίκας στα πλαίσια της προσωπικής της περιποίησης, είναι τα νύχια της. Κάποιες γυναίκες τα προτιμούν φυσικά και άβαφα και κάποιες άλλες τα επιμελούνται ιδιαίτερα.

Η γενική εικόνα για αρχικά, είναι το να έχουμε περιποιημένα και καθαρά άκρα! Σε δεύτερη φάση, έρχεται και το χρώμα ή και τα σχέδια που επιλέγει η καθεμία μας να κάνει, ανάλογα με το γούστο της!

Εσύ λοιπόν που θες τα νύχια σου να έχουν το κάτι παραπάνω, διάβασε προσεκτικά τις νέες τάσεις για φθινοπωρινό μανικιούρ και επέλεξε αυτή που σου ταιριάζει!

Λεπτό γαλλικό μανικιού!

Βάση γαλακτερό και μια πολύ λεπτή γραμμή στην άκρη του νυχιού με την αγαπημένη σου απόχρωση. Σικ και μοδάτο ταυτόχρονα!

Γήινες αποχρώσεις

Οι γήινες αποχρώσεις είναι πολύ must όχι μόνο στο μακιγιάζ αλλά και στο μανικιούρ. Σκούρο καφέ, latte και κεραμιδί για το απόλυτα ζεστό αποτέλεσμα.

Μπλε/Μωβ

Δύο αποχρώσεις που παίζουν πολύ φέτος καθώς είναι εντυπωσιακές και κυρίαρχες. Ειδικά στην μεταλλική τους εκδοχή, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ δυνατό!

Κόκκινο

Εντάξει, το κόκκινο επικρατεί πάντα και παντού! Όμως το φθινόπωρο η απόχρωση που πρέπει να επιλέξεις είναι το φλογερό κόκκινο. Άφησε την πιο βαθιά απόχρωση του για τα Χριστούγεννα!

Καθρέφτης

Top, top, top! Το μανικιούρ καθρέπτης, ειδικά σε ασημί ή σε χρυσή απόχρωση είναι σούπερ και ιδιαίτερο. Σίγουρα όλοι θα σε ρωτάνε για τα νύχια σου!

Πράσινο

Όσο το ανοιχτό πράσινο έπαιζε μπάλα το καλοκαίρι, άλλο τόσο παίζει μπάλα το φθινόπωρο το λαδί και το χακί. Απλά θα το λατρέψεις!

Να πούμε με γεια;!