Κάθε φθινόπωρο συνηθίζουμε να εμπλουτίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με μερικά νέα κομμάτια, ώστε να νιώσουμε έναν «αέρα» ανανέωσης πριν επιστρέψουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Κάποιες επιλογές είναι διαχρονικές, αφού δε μπορούμε να φανταστούμε τη φθινοπωρινή μας ντουλάπα χωρίς ένα τζιν παντελόνι, για παράδειγμα, ή ένα λευκό πουκάμισο.

Παρά το γεγονός ότι επιμένουμε κλασικά, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να διαφοροποιήσουμε λίγο το στυλ μας. Αυτή την περίοδο, η Stradivarius επιστρέφει με φρέσκιες προτάσεις που σίγουρα θα σε βολέψουν στη δουλειά, στα ψώνια ή στη βόλτα. Ποια είναι όμως τα κομμάτια που θα κάνουν αυτό το φθινόπωρο τη διαφορά;

Επένδυσε στο tailoring

Στη νέα συλλογή, πρωταγωνιστούν τα κομμάτια tailoring. Το στυλ tailoring κυριαρχεί σε looks και αναπαριστάται ήδη σε πουκάμισα, γιλέκα και blazers με λεπτή ρίγα, παντελόνια με γυρισμένη μέση, trench coats και επίσημα παντελόνια που δίνουν μια πινελιά αυστηρότητας σε όλους τους συνδυασμούς.

Η τάση του college casual

Επίσης, φαίνεται και μια τάση college casual στη συλλογή που βρίσκεται σε κομμάτια cropped, παντελόνια parachute, jeans, σκούφους, μίνι φούστες, φούτερ και μοκασίνια με track σόλα που βοηθάνε να βγάλουν την αυστηρότητα από τα looks και τους δίνουν μια πιο χαλαρή πινελιά.

Denim σε γκρι και μαύρους τόνους

Τα denim δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και όπως κάθε σεζόν η Stradivarius λανσάρει έναν νέο οδηγό ‘Denim Fit Guide’ με fits που θα καθορίσουν την τάση αυτό το φθινόπωρο. Ο οδηγός διατηρεί απαραίτητα fits όπως τα mom jeans, cropped, straight, flare και skinnies σε όλες τις εκδοχές τους και προσθέτει τάσεις της μόδας όπως τα cargo, ένα κομμάτι που επέστρεψε στην γκαρνταρόμπα και είναι το αστέρι του street style.

Με έμπνευση από το στυλ utility και στην εκδοχή του denim διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του: χαμηλόμεσο, φαρδιά μπατζάκια και πλάγιες τσέπες. Άλλη σημαντική καινοτομία είναι ότι μεγάλο μέρος των denim είναι σε γκρι και μαύρους τόνους που κυριαρχούν στο μπλε και θα ήταν η τέλεια εναλλακτική στο κλασσικό μπλε.

Διαβάστε επίσης:

Χάρισε στο πρόσωπο σου την φροντίδα που χρειάζεται, με ένα μόνο προϊόν!