Αυτά τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά από τα προηγούμενα όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσεις την λάμψη σου ακόμα και αν μείνεις στο σπίτι με την οικογένεια σου. Γι αυτό άλλωστε φροντίζει η Catrice που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τα πιο λαμπερά και γιορτινά μακιγιάζ για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Τα προϊόντα στο Advent της CATRICE είναι στο κανονικό τους μέγεθος και ανάμεσά τους θα βρείτε 16 must προϊόντα από την κλασσική συλλογή και οκτώ αποκλειστικά προϊόντα σε συλλεκτικά σχέδια, τα οποία διατίθενται μόνο σε αυτό το ημερολόγιο.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι κρύβει το μαγικό Advent Calendar της Catrice;

Επιπλέον μέσα μπορείς να βρεις 24 χάρτινα αυτοκόλλητα και φυσικά χρυσά αυτοκόλλητα για να δημιουργήσεις εσύ το δικό σου Calendar και να το κάνεις δώρο ή γιατί όχι να το κρατήσεις μόνο για εσένα.

Extra tip: Αν αποφάσισες να κάνεις δώρο το Calendar στην καλύτερη σου φίλη τότε θα σου πρότεινα να προσθέσεις μερικές πινελιές για να το κάνεις ακόμα πιο Glam! Τι; Μα φυσικά να προσθέσεις καραμέλες ή γλυκά στα σακουλάκια καθώς επίσης και λίγο glitter. Μη ξεχάσεις φυσικά να γράψεις σε κάθε σακουλάκι ένα μικρό μήνυμα αγάπης ή ένα quote για κάθε μέρα ώστε να της φτιάξεις την διάθεση.

Και τώρα λοιπόν που το Catrice Calendar είναι έτοιμο, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μερικά super glam xmas look για να το γιορτάσετε!